TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru Form Smsi Almayanlar

admin

admin

Admin
Moderatör
Tgs yer hizmetleri Yolcu Hizmetleri memuru Form Doldurma Smsi Almayanlar bu konu altından birbirini haberdar edebilir.

Benim düşüncem smsler gönderilmeye devam edecektir. Ancak sms almayanlar buradan haberleşirlerse en azından kaç kişi var nasıl bir süreç izlenecek nasıl çözüme kavuşacak anlaşılır.

Sadece Yolcu hizmetleri memuru pozisyonuna başvuru yapanlar yazsınlar. Ve mesajlarında hangi il olduğunu da belirtsinler.

lulus95

lulus95

HavaPersonel.Com
bende sms almadım. istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonuna başvurdum

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Sms almadim nedeni acaba daha once basvuru yapıp elendigim icin olabılır mı acaba Ümraniye ilcesinden yazıyorum

K

kalbiselim

HavaPersonel.Com
Bende başvurdum fakat sms almadım daha önce başvuru yapıp olumsuz sonuç almıştım

O

Ozhan78

HavaPersonel.Com
Banada SMS gelmedi henüz İstanbul için. Ben başvurduktan sonra haber verdiğim haberimle başvuran arkadaşa dün SMS gelmiş anlamadım bu durumdan bişey.

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Benımde ilk defa basvuran arkadaslarıma geldı ama bende gecen sene elenmistim simdi tekrar basvurdum oyuzden gelmedimsanırım
Bende başvurdum fakat sms almadım daha önce başvuru yapıp olumsuz sonuç almıştım

havacilik

havacilik

HavaPersonel.Com
Bana geldi. Benim ilk başvurumdu. İstanbulda değilim bu arada ilçeyle alakası olduğunu sanmıyorum
Sms almadim nedeni acaba daha once basvuru yapıp elendigim icin olabılır mı acaba Ümraniye ilcesinden yazıyorum
bence elendiğiniz için gelmiyor ya da daha ileride sizi ayrı değerlendiricek olabilirler, sıfırdan başvuranlara öncelik verirler

furkanturan

furkanturan

HavaPersonel.Com
İzmir için dönüşler başladı mı sms almadım henüz

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Bana geldi. Benim ilk başvurumdu. İstanbulda değilim bu arada ilçeyle alakası olduğunu sanmıyorum

bence elendiğiniz için gelmiyor ya da daha ileride sizi ayrı değerlendiricek olabilirler, sıfırdan başvuranlara öncelik verirler
Bende boyle dusunuyorum umarım bizede bi sans verilir 👍🏻

O

Ozhan78

HavaPersonel.Com

Benimde ilk başvurum havacılık mezunuyum daha önce hiç başvurmamıştım. Ama SMS gelmedi.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Bende sms almadım daha önce tgs bünyesinde çalışıp evlilik tazminatı alıp çıkmış olduğum için olabilir diye düşünüyorum.

havacilik

havacilik

HavaPersonel.Com
Benimde ilk başvurum havacılık mezunuyum daha önce hiç başvurmamıştım. Ama SMS gelmedi.
Ben de havacılık mezunuyum ilk başvurumdu , bekleyin size de gelir bence havacılık mezununu boş geçicekleri sanmıyorum

L

lale

HavaPersonel.Com
Antalya için dönüş alan oldumu acaba?

A

A. Y

HavaPersonel.Com
Bende istanbul havalimanı yolcu hizmetlerine (memur) başvurdum sms gelmedi ama benimle birlikte başvuru yapanlara sms gitmiş neden gelmedi acaba bilgisi olan var mı

A

Adem koca

HavaPersonel.Com
TGS yer hizmetleri memurluğu.İstanbul bölgesine başvuru yaptım ilk başvurum olmasına rağmen bende geri dönüş alamadım

B

Buse nur

HavaPersonel.Com
Bana sms gelmedi malasef

B

Buse nur

HavaPersonel.Com
İstanbul havalimanı yolcu hizmetlerine başvuru yapmıştım ama bilgilendirme sms hiç gelmedi

Konuyu okuyanlar;