admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,003
3,047
560
Tgs yer hizmetleri Yolcu Hizmetleri memuru Form Doldurma Smsi Almayanlar bu konu altından birbirini haberdar edebilir.

Benim düşüncem smsler gönderilmeye devam edecektir. Ancak sms almayanlar buradan haberleşirlerse en azından kaç kişi var nasıl bir süreç izlenecek nasıl çözüme kavuşacak anlaşılır.

Sadece Yolcu hizmetleri memuru pozisyonuna başvuru yapanlar yazsınlar. Ve mesajlarında hangi il olduğunu da belirtsinler.

Banada SMS gelmedi henüz İstanbul için. Ben başvurduktan sonra haber verdiğim haberimle başvuran arkadaşa dün SMS gelmiş anlamadım bu durumdan bişey.

Bana geldi. Benim ilk başvurumdu. İstanbulda değilim bu arada ilçeyle alakası olduğunu sanmıyorum
Sms almadim nedeni acaba daha once basvuru yapıp elendigim icin olabılır mı acaba Ümraniye ilcesinden yazıyorum
bence elendiğiniz için gelmiyor ya da daha ileride sizi ayrı değerlendiricek olabilirler, sıfırdan başvuranlara öncelik verirler

• Like
Tepkiler: Nurellamm
Bana geldi. Benim ilk başvurumdu. İstanbulda değilim bu arada ilçeyle alakası olduğunu sanmıyorum

bence elendiğiniz için gelmiyor ya da daha ileride sizi ayrı değerlendiricek olabilirler, sıfırdan başvuranlara öncelik verirler
Benimde ilk başvurum havacılık mezunuyum daha önce hiç başvurmamıştım. Ama SMS gelmedi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.