Ben Perşembe sabahı SMS aldım. İngilizce seviyemi iyi olarak işaretledim. Havacılık veya sivil havacılık mezunu da değilim fakat geçen seneki ilana başvurup mülakata çağrılmamıştım.

• Like
Tepkiler: admin
Neden üzerine düşmediniz bunun ? Sizi işe almışlar siz gitmemiş gibi olmuşsunuz. Keşke zamanında merkezlerine gidip durumunuzu anlatsaydınız.
Gitmez olur muyum, eğitim için tarih aldığımı sağlık tetkikleri için mail beklediğimi söyledim bana işe girişimi beklemeye aldıklarını söylediler herhangi bir sebebini sorguladığımda net bir cevap alamadım o günden beri iki kere başvurduğum halde sms alamıyorum

Merhaba,ikinci forma fotoğraf eklemedim bir sorun olurmu,diğer bilgiler tamam,referans falan

Arkadaşlar ingilizce seviyesini çok iyi yapanlara öncelik veriyor olabilirler çünkü kim bilir kaç bin kişi başvuru yaptı ilana başvuruları filtreleyip çok iyi işaretleyenler üzerinden gidiyorlar muhtemelen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.