Sms gelmeyenler başvuru sırasında ingilizce seviyesini çok iyi olarak mı işaretlediniz yoksa iyi , orta falan mı

2019 yılında ki sözleşmem yarım dönemlikti çalışıp çıktıktan sonra tgs 2022 yılında yhm için kadro açtı başvurup sınavlardan geçip eğitim için tarih aldım ama ondan sonra ne geri dönüş aldım ne de bir daha ki başvurular da sms ile dönüş aldım benim gibi bu durum da olan var mı

antalya başvurularına dönüş alan var mı hiç?

2019 yılında ki sözleşmem yarım dönemlikti çalışıp çıktıktan sonra tgs 2022 yılında yhm için kadro açtı başvurup sınavlardan geçip eğitim için tarih aldım ama ondan sonra ne geri dönüş aldım ne de bir daha ki başvurular da sms ile dönüş aldım benim gibi bu durum da olan var mı
Neden üzerine düşmediniz bunun ? Sizi işe almışlar siz gitmemiş gibi olmuşsunuz. Keşke zamanında merkezlerine gidip durumunuzu anlatsaydınız.

Tgs yer hizmetleri Yolcu Hizmetleri memuru Form Doldurma Smsi Almayanlar bu konu altından birbirini haberdar edebilir.

Benim düşüncem smsler gönderilmeye devam edecektir. Ancak sms almayanlar buradan haberleşirlerse en azından kaç kişi var nasıl bir süreç izlenecek nasıl çözüme kavuşacak anlaşılır.

Sadece Yolcu hizmetleri memuru pozisyonuna başvuru yapanlar yazsınlar. Ve mesajlarında hangi il olduğunu da belirtsinler.
Bende yolcu hizmetleri memuru olarak başvuru yaptım.Sms gelmedi bana ( İSTANBUL)

Bende (İstanbul )TGS Yolcu hizmetleri memuruna başvurdum fakat SMS gelmedi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.