evetArkadaslar sınavın içeriği hakkında bilgisi olan eski çalışan veya önceden girmis olanlar biraz bilgi verebilir mi konuların üstünden geçip öyle sınava girelim en azından![]()
evetArkadaslar sınavın içeriği hakkında bilgisi olan eski çalışan veya önceden girmis olanlar biraz bilgi verebilir mi konuların üstünden geçip öyle sınava girelim en azından![]()
Merhaba mailde tam olarak ne yazıyor kamera açıkmı kurallar kısmına bakabilirmisiniz rica etsemarkadaşlar ben online sınav daveti aldım az önce..
Hayır kameralı yazmıyor. değerlendirme süreciniz kapsamında tarafınıza online testler gönderilecektir. gün içerisinde tarafınıza gönderilecek olan testleri Çarşamba 23.55 e kadar eksiksiz şekilde tamamlamanız gerekmektedir diye bir mesaj geldi. ardından da HRPEAK diye bir göndericiden değerlendirme süreciniz baslatıldı giriş kodu ve link gönderilmişMerhaba mailde tam olarak ne yazıyor kamera açıkmı kurallar kısmına bakabilirmisiniz rica etsem
HRPEAK mi işte korktuğum olduHayır kameralı yazmıyor. değerlendirme süreciniz kapsamında tarafınıza online testler gönderilecektir. gün içerisinde tarafınıza gönderilecek olan testleri Çarşamba 23.55 e kadar eksiksiz şekilde tamamlamanız gerekmektedir diye bir mesaj geldi. ardından da HRPEAK diye bir göndericiden değerlendirme süreciniz baslatıldı giriş kodu ve link gönderilmiş
Sanırım sezonluk konusu Antalya için öyle anladım benbana da online testler için sms geldi. ingilizce sözlü mülakatı merak ediyorum zorluğu nedir? bir de istanbul alımları sezonluk diye bir şey okudum başvururken yazmıyordu sanki.
Size hrpeak aynı anda mı geldi banada değerlendirme mesajı geldi ancak hrpeak linki gelmedi neden olabilirHayır kameralı yazmıyor. değerlendirme süreciniz kapsamında tarafınıza online testler gönderilecektir. gün içerisinde tarafınıza gönderilecek olan testleri Çarşamba 23.55 e kadar eksiksiz şekilde tamamlamanız gerekmektedir diye bir mesaj geldi. ardından da HRPEAK diye bir göndericiden değerlendirme süreciniz baslatıldı giriş kodu ve link gönderilmiş
Bana 40 dk arayla geldi hrpeak mesajı gelir sizede 10 dakika icinde diye düsünüyorumSize hrpeak aynı anda mı geldi banada değerlendirme mesajı geldi ancak hrpeak linki gelmedi neden olabilir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.