Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılanlara göre zamanlar, saatler, biraz sesli sorular. Bunların yanında a2 biraz da b1 kelime bilgisi ile 0.5 puan alınabilir . 0.5 baraj ve geçme durumunda diğer aşamayla devam ediliyor. Anladığım kadarıyla büyük bir zorluğu yok fakat format değişirse zorlayıcı olabilir. Staj için Çelebi'nin online mulakatına girmiştim biraz seçici bir sınavdı. Bende o amaçla sordum umarım pek zorlanmayız.

Yazılanlara göre zamanlar, saatler, biraz sesli sorular. Bunların yanında a2 biraz da b1 kelime bilgisi ile 0.5 puan alınabilir . 0.5 baraj ve geçme durumunda diğer aşamayla devam ediliyor. Anladığım kadarıyla büyük bir zorluğu yok fakat format değişirse zorlayıcı olabilir. Staj için Çelebi'nin online mulakatına girmiştim biraz seçici bir sınavdı. Bende o amaçla sordum umarım pek zorlanmayız.
nasil secici mesela biraz bahsedebilir misiniz

Cok iyi oldu ya cağırırlar diye sehir disina cikamiyordum artik gidebilirim 🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.