Merhaba bana sordular forumda okudum insanlara biraz daha fazla soru sormuslar ya da daha cok zorlamıslar gibi geldi. Benden ingilizce olarak kendimi anlatmak istendi ardından neden burayı istedigim , ne kadardır çalışmadıgım ve bir de son işimi neden bıraktıgımı sordu ardından yeterli diyip yanındaki beyfendi harekat isteyip istemediğimi sordu cevabımın ardından ek olarak herhangi bir soru yöneltilmedi tarafıma ve mülakatım bitti. Bana da epey kısa sürmüş gibi geldi.Sizin yazılı sınavlarınız nasıl geçmişti acaba genel yetenek vs ? çünkü ona göre değerlendirip harekata atıyor olabilirler.Sayısal taraflardan kaynaklı
Harekat memurluguna ne cevap verdin ve geri dönüş oldu mu sana ?

Banada harekat teklif ettiler kabul etmedim yhm daha iyi olur dedim ama gorunuse gore harekat teklif edenleri hemen ise almislar
Tamamen kişisel tercih hocam hangisinin daha iyi olacağı konusu.Ben stajda iki birimde de bulundum.Harekat açıkçası benim için daha eğlenceliydi ikisinin de kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var bir şey diyemem.Umarım en yakın zamanda olumlu dönüş alırsınız hayırlısı hepimiz hakkında ^^

• Like
Tepkiler: ucanadammm
Arkadaşlar bende dün eğitimdeydim normalde 3 nisanda sigortamız başlayacaktı bazılarının başlamış ama benim sigorta girişim yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.