Genel yetenek sınavıda gayet iyi geçmişti. İnan bana sana sorduğu kadar bile sormadı daha çok karşılıklı sohbet oldu İngilizce. Hatta yeterli diyince şaşırdım. Bazıları 10+ dakika kaldı içerde neredeyse benimkisi maks 5 dakika sürmüştür
Yani evet bende de maks 5 dakika sürmüştür.Benden önce bir arkadaşı aldı ardından beni aldılar.Grubumda 2.olarak girdim mülakata yani fakat neye göre o kadar tutup soruları farklılaştırdıklarını anlayabilmiş değilim.Umarım hayırlısı olur hakkımızda.Tek fikir yürütebildiğim nokta genel yetenek ve ingilizce sınavlarının iyi olmasına karşın kısa tutup sadece görmek amacıyla görüştükleri.Fikir tabi bu sadece.Neye göre harekat soruyorlar emin değilim.Birden bitti bu kadardı dediklerinde şaşırmıştım bende bayağı kısa sürmesi sebebi ile.Daha önce herhangi bir havayolları ya da yer hizmetleri biriminde çalıştıysanız o da etmen olmuş olabilir.

• Like
Tepkiler: Cassian.Andor
Genel yetenek sınavıda gayet iyi geçmişti. İnan bana sana sorduğu kadar bile sormadı daha çok karşılıklı sohbet oldu İngilizce. Hatta yeterli diyince şaşırdım. Bazıları 10+ dakika kaldı içerde neredeyse benimkisi maks 5 dakika sürmüştür
Evet bazılarının gerçekten uzun sürmüştü belki 10 üstü da olmuştur ama benim ki de 5-6 dakika sürdü. Sınavım iyi geçmişti ama benden iyi olanlar olmasa ikinci gruba kalmazdım mülakat için diye düşünüyorum. İngilizce iki soru sorması da şaşırttı ama cevapları uzundu zaten belki o yüzdendir. Geçen hafta girenlere bu hafta olumlu gelmişti umarım bize de bu hafta gelir

• Like
Tepkiler: b747sevdalısı
ben 20 martta mülakata girdim. aramızda mülakatın kaç güne açıklanacağını soran oldu mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.