Merhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
Şuan bu hafta eğitim grubu aldılar 2-3 haftaya sizi de alırlar sabredin az inşallah olumlu dönüş alırsınızMerhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
merhaba, direkt eğitimi sorduğunuz için ben de size sormak istiyorum mülakatınız nasıl geçti ne kadar sürdü neler sordular paylaşabilir misinizMerhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
Nasıl geçti mülakatMerhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
Mülakatım güzel geçti ancak burada soruları paylaşmam pek uygun olmayabilir ancak korkacağınız hiç birşey olmadığını söyleyebilirim.merhaba, direkt eğitimi sorduğunuz için ben de size sormak istiyorum mülakatınız nasıl geçti ne kadar sürdü neler sordular paylaşabilir misiniz
Sana hareket memurluğu yapar mısın diye sordular mıMerhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
Bana o soru sorulmadı ama evet benimkide çok kısa sürdüSana hareket memurluğu yapar mısın diye sordular mı
Ne kadar sürdü birde benimkisi epey kısa sürdü
Sadece İngilizce konuştuk en son benim için yeterli dedi hanımefendi sonra yanındaki hareket memurluğunu düşünür müsün falan dedi
Merhaba bana sordular forumda okudum insanlara biraz daha fazla soru sormuslar ya da daha cok zorlamıslar gibi geldi. Benden ingilizce olarak kendimi anlatmak istendi ardından neden burayı istedigim , ne kadardır çalışmadıgım ve bir de son işimi neden bıraktıgımı sordu ardından yeterli diyip yanındaki beyfendi harekat isteyip istemediğimi sordu cevabımın ardından ek olarak herhangi bir soru yöneltilmedi tarafıma ve mülakatım bitti. Bana da epey kısa sürmüş gibi geldi.Sizin yazılı sınavlarınız nasıl geçmişti acaba genel yetenek vs ? çünkü ona göre değerlendirip harekata atıyor olabilirler.Sayısal taraflardan kaynaklı.Sana hareket memurluğu yapar mısın diye sordular mı
Ne kadar sürdü birde benimkisi epey kısa sürdü
Sadece İngilizce konuştuk en son benim için yeterli dedi hanımefendi sonra yanındaki hareket memurluğunu düşünür müsün falan dedi
Genel yetenek sınavıda gayet iyi geçmişti. İnan bana sana sorduğu kadar bile sormadı daha çok karşılıklı sohbet oldu İngilizce. Hatta yeterli diyince şaşırdım. Bazıları 10+ dakika kaldı içerde neredeyse benimkisi maks 5 dakika sürmüştürMerhaba bana sordular forumda okudum insanlara biraz daha fazla soru sormuslar ya da daha cok zorlamıslar gibi geldi. Benden ingilizce olarak kendimi anlatmak istendi ardından neden burayı istedigim , ne kadardır çalışmadıgım ve bir de son işimi neden bıraktıgımı sordu ardından yeterli diyip yanındaki beyfendi harekat isteyip istemediğimi sordu cevabımın ardından ek olarak herhangi bir soru yöneltilmedi tarafıma ve mülakatım bitti. Bana da epey kısa sürmüş gibi geldi.Sizin yazılı sınavlarınız nasıl geçmişti acaba genel yetenek vs ? çünkü ona göre değerlendirip harekata atıyor olabilirler.Sayısal taraflardan kaynaklı.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.