TGS Tgs Yhm Ist Eğitim Başlangıcı

nirvanadakideli

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?

Kadir25

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar, ben bugün girdim mülakata. umarım herkesinde güzel geçmiştir, güzel geri dönüşler alırız. acaba yeni grubu yani bizi bayramdan önce mi başlatırlar ya da eğitim bayrama denk gelir mi? şehir dışı planı yapmalı mıyız sizce?
Şuan bu hafta eğitim grubu aldılar 2-3 haftaya sizi de alırlar sabredin az inşallah olumlu dönüş alırsınız

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
merhaba, direkt eğitimi sorduğunuz için ben de size sormak istiyorum mülakatınız nasıl geçti ne kadar sürdü neler sordular paylaşabilir misiniz

nirvanadakideli

HavaPersonel.Com
merhaba, direkt eğitimi sorduğunuz için ben de size sormak istiyorum mülakatınız nasıl geçti ne kadar sürdü neler sordular paylaşabilir misiniz
Mülakatım güzel geçti ancak burada soruları paylaşmam pek uygun olmayabilir ancak korkacağınız hiç birşey olmadığını söyleyebilirim.

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Sana hareket memurluğu yapar mısın diye sordular mı

Ne kadar sürdü birde benimkisi epey kısa sürdü

Sadece İngilizce konuştuk en son benim için yeterli dedi hanımefendi sonra yanındaki hareket memurluğunu düşünür müsün falan dedi

nirvanadakideli

HavaPersonel.Com

Sadece İngilizce konuştuk en son benim için yeterli dedi hanımefendi sonra yanındaki hareket memurluğunu düşünür müsün falan dedi
Bana o soru sorulmadı ama evet benimkide çok kısa sürdü

kurokob

HavaPersonel.Com

Merhaba bana sordular forumda okudum insanlara biraz daha fazla soru sormuslar ya da daha cok zorlamıslar gibi geldi. Benden ingilizce olarak kendimi anlatmak istendi ardından neden burayı istedigim , ne kadardır çalışmadıgım ve bir de son işimi neden bıraktıgımı sordu ardından yeterli diyip yanındaki beyfendi harekat isteyip istemediğimi sordu cevabımın ardından ek olarak herhangi bir soru yöneltilmedi tarafıma ve mülakatım bitti. Bana da epey kısa sürmüş gibi geldi.Sizin yazılı sınavlarınız nasıl geçmişti acaba genel yetenek vs ? çünkü ona göre değerlendirip harekata atıyor olabilirler.Sayısal taraflardan kaynaklı.

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Merhaba bana sordular forumda okudum insanlara biraz daha fazla soru sormuslar ya da daha cok zorlamıslar gibi geldi. Benden ingilizce olarak kendimi anlatmak istendi ardından neden burayı istedigim , ne kadardır çalışmadıgım ve bir de son işimi neden bıraktıgımı sordu ardından yeterli diyip yanındaki beyfendi harekat isteyip istemediğimi sordu cevabımın ardından ek olarak herhangi bir soru yöneltilmedi tarafıma ve mülakatım bitti. Bana da epey kısa sürmüş gibi geldi.Sizin yazılı sınavlarınız nasıl geçmişti acaba genel yetenek vs ? çünkü ona göre değerlendirip harekata atıyor olabilirler.Sayısal taraflardan kaynaklı.
Genel yetenek sınavıda gayet iyi geçmişti. İnan bana sana sorduğu kadar bile sormadı daha çok karşılıklı sohbet oldu İngilizce. Hatta yeterli diyince şaşırdım. Bazıları 10+ dakika kaldı içerde neredeyse benimkisi maks 5 dakika sürmüştür

kurokob

HavaPersonel.Com
Genel yetenek sınavıda gayet iyi geçmişti. İnan bana sana sorduğu kadar bile sormadı daha çok karşılıklı sohbet oldu İngilizce. Hatta yeterli diyince şaşırdım. Bazıları 10+ dakika kaldı içerde neredeyse benimkisi maks 5 dakika sürmüştür
Yani evet bende de maks 5 dakika sürmüştür.Benden önce bir arkadaşı aldı ardından beni aldılar.Grubumda 2.olarak girdim mülakata yani fakat neye göre o kadar tutup soruları farklılaştırdıklarını anlayabilmiş değilim.Umarım hayırlısı olur hakkımızda.Tek fikir yürütebildiğim nokta genel yetenek ve ingilizce sınavlarının iyi olmasına karşın kısa tutup sadece görmek amacıyla görüştükleri.Fikir tabi bu sadece.Neye göre harekat soruyorlar emin değilim.Birden bitti bu kadardı dediklerinde şaşırmıştım bende bayağı kısa sürmesi sebebi ile.Daha önce herhangi bir havayolları ya da yer hizmetleri biriminde çalıştıysanız o da etmen olmuş olabilir.

nonflying

HavaPersonel.Com
Evet bazılarının gerçekten uzun sürmüştü belki 10 üstü da olmuştur ama benim ki de 5-6 dakika sürdü. Sınavım iyi geçmişti ama benden iyi olanlar olmasa ikinci gruba kalmazdım mülakat için diye düşünüyorum. İngilizce iki soru sorması da şaşırttı ama cevapları uzundu zaten belki o yüzdendir. Geçen hafta girenlere bu hafta olumlu gelmişti umarım bize de bu hafta gelir

wampireww

HavaPersonel.Com
ben 20 martta mülakata girdim. aramızda mülakatın kaç güne açıklanacağını soran oldu mu ?

Konuyu okuyanlar;