hiç başlangıç gibi değilmiş ama bilmiyorum sormam gereken bir takım sorularım var size aynı yolun yolcusuyuz gibi
Evet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zaten

Evet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zaten
özelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de ben

özelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de ben
Hayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirim

Hayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirim
bu diyelim almancanın sınavına girdik yüzyüze bi de almanca mülakatı mı olacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.