E
elfelf
HavaPersonel.Com
Hrpeak 2 tane online sınav mesajı alıp 2.dilin sınavına giren varsa buradan yazabilir misiniz?
Evet seçtim ama başlangıç seçtim, girmezsem oluyor muİkinci dil seçtiniz mi
Bende ikinci dil seçmiştim ama sınavı gelmedi siz hangi dil seçmiştinizEvet seçtim ama başlangıç seçtim, girmezsem oluyor mu
ArapçaBende ikinci dil seçmiştim ama sınavı gelmedi siz hangi dil seçmiştiniz
ağırlıklı olarak ne çıktı hatırlıyor musunuz? başlangıç seçmesek demek ki ne soracaklardı merak ediyorumBen de Arapça başlangıç yapmıştım daha bir aydır kursa gidiyorum ama sınav asla başlangıç değildi çok ileri bir seviyeydi bilginiz olsun
Ahahah bende A-5 muhtemelenMesela birine hediye veriyorsun ne cevap verir gibi sorular vardı yani zaten Arapçayı okuyana anlayana kadar zaman geçiyor gerçekten zor ayrıca seviyeniz ne bilmiyorum ama ben A-1 falanmışım onu anladım
Olsun umutsuz olmayalım inşallah hepimizin gönlünden geçen olurr aminAhahah bende A-5 muhtemelen
Türkçe soruyor mu peki soruları Arapça mı yazıyorMesela birine hediye veriyorsun ne cevap verir gibi sorular vardı yani zaten Arapçayı okuyana anlayana kadar zaman geçiyor gerçekten zor ayrıca seviyeniz ne bilmiyorum ama ben A-1 falanmışım onu anladım
Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaOlsun umutsuz olmayalım inşallah hepimizin gönlünden geçen olurr amin
Arapça yazıyor hepsi Türkçe bir kelime dahi yokTürkçe soruyor mu peki soruları Arapça mı yazıyor
Eyvah kaç soru peki süre ve soru sayısı İngilizcedeki gibi miArapça yazıyor hepsi Türkçe bir kelime dahi yok
20 soru 32 dakikaydı sanırım yaEyvah kaç soru peki süre ve soru sayısı İngilizcedeki gibi mi
teşekkür ederim, ben de yarın aksam girmeyi düşünüyorum20 soru 32 dakikaydı sanırım ya
Merhaba bende almancadan gireceğim nasıl tarzda sorular vardı?Almanca seçmiştim seviyem a2 ama sınav daha üst düzeydi. 27 soruya 30 35 dkydı
Bende süre yoktu ben göremedim yani dyned sınavı gibiydi sanırım, doğru yaptıkça zorlaşacak diyorduMerhaba bende almancadan gireceğim nasıl tarzda sorular vardı?