TGS TGS YHM için 2 tane hrpeak mesajı alıp 2 sınava da giren var mı?

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Hrpeak 2 tane online sınav mesajı alıp 2.dilin sınavına giren varsa buradan yazabilir misiniz?

R

raw999

HavaPersonel.Com
İkinci dil seçtiniz mi

A

Aorn

HavaPersonel.Com
Ben de Arapça başlangıç yapmıştım daha bir aydır kursa gidiyorum ama sınav asla başlangıç değildi çok ileri bir seviyeydi bilginiz olsun

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Ben de Arapça başlangıç yapmıştım daha bir aydır kursa gidiyorum ama sınav asla başlangıç değildi çok ileri bir seviyeydi bilginiz olsun
ağırlıklı olarak ne çıktı hatırlıyor musunuz? başlangıç seçmesek demek ki ne soracaklardı merak ediyorum 🤦‍♀️

A

Aorn

HavaPersonel.Com
Mesela birine hediye veriyorsun ne cevap verir gibi sorular vardı yani zaten Arapçayı okuyana anlayana kadar zaman geçiyor gerçekten zor ayrıca seviyeniz ne bilmiyorum ama ben A-1 falanmışım onu anladım 😅😅

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Mesela birine hediye veriyorsun ne cevap verir gibi sorular vardı yani zaten Arapçayı okuyana anlayana kadar zaman geçiyor gerçekten zor ayrıca seviyeniz ne bilmiyorum ama ben A-1 falanmışım onu anladım 😅😅
Ahahah bende A-5 muhtemelen 😀

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Türkçe soruyor mu peki soruları Arapça mı yazıyor

A

airlady

HavaPersonel.Com
Almanca seçmiştim seviyem a2 ama sınav daha üst düzeydi. 27 soruya 30 35 dkydı

M

Mr.Ömer

HavaPersonel.Com
İkinci dil seçenler ikinci dildende yeterli puan almak zorunda mı ?

Konuyu okuyanlar;