M
mlssa
HavaPersonel.Com
bunu ben de merak ediyorum bilen var mıİkinci dil seçenler ikinci dildende yeterli puan almak zorunda mı ?
bunu ben de merak ediyorum bilen var mıİkinci dil seçenler ikinci dildende yeterli puan almak zorunda mı ?
Olur sorun olmazErkek adaylar icin askerlik sarti varmı tecilli olsa oluyormu
bana da almanca link gelmiş girmesem oluyor mu acabaEvet seçtim ama başlangıç seçtim, girmezsem oluyor mu
Hayir sadece bu artı olarak size döner. İngilizce daha onemli. Sadece size bir şey sormak istiyorum. Smste sadece Almanca linki mi geldi?bana da almanca link gelmiş girmesem oluyor mu acaba
Hayir sadece bu artı olarak size döner. İngilizce daha onemli. Sadece size bir şey sormak istiyorum. Smste sadece Almanca linki mi geldingi
ingilizce linki yeni geldi bana önce almanca geldi. ingilizce gelmeyecek diye korkmuştum.Hayir sadece bu artı olarak size döner. İngilizce daha onemli. Sadece size bir şey sormak istiyorum. Smste sadece Almanca linki mi geldi?
Bana ulaşmadı birçok arkadaşıma gelmiş. Ne yapabilirim acaba?ingilizce linki yeni geldi bana önce almanca geldi. ingilizce gelmeyecek diye korkmuştum.
isterseniz bekleyin biraz daha gelmezse adb insan kaynaklarına soralımBana ulaşmadı birçok arkadaşıma gelmiş. Ne yapabilirim acaba?
Bana ulaşmadı birçok arkadaşıma gelmiş. Ne yapabilirim acaba
isterseniz bekleyin biraz daha gelmezse adb insan kaynaklarına soralım
gelir gelir sıkmayın canınızı. sizin diğer dil neydiBenimkisi ayt havalimanı için. Biraz daha bekleyecem ama arkadaşlarıma bir saat önce geldi.
Umarım gelmezse mail atacam. Almanca seçmiştim (başlangıç seviyesi)gelir gelir sıkmayın canınızı. sizin diğer dil neydi
hiç başlangıç gibi değilmiş ama bilmiyorum sormam gereken bir takım sorularım var size aynı yolun yolcusuyuz gibiUmarım gelmezse mail atacam. Almanca seçmiştim (başlangıç seviyesi)
Evet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zatenhiç başlangıç gibi değilmiş ama bilmiyorum sormam gereken bir takım sorularım var size aynı yolun yolcusuyuz gibi
özelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de benEvet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zaten
Hayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirimözelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de ben
bu diyelim almancanın sınavına girdik yüzyüze bi de almanca mülakatı mı olacakHayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirim
Yani sınav iyi geçerse mülakatta sorabilirler. Öyle demişlerdi daha önce yorum yapanlar. Kötüyse de sanmıyorum soracaklarini zaten bilmiyorsunuz diyeceklerdirbu diyelim almancanın sınavına girdik yüzyüze bi de almanca mülakatı mı olacak
teşekkürlerr kopya mopyaya gerek yok hiç zaten sonunda belli oluyo yaniYani sınav iyi geçerse mülakatta sorabilirler. Öyle demişlerdi daha önce yorum yapanlar. Kötüyse de sanmıyorum soracaklarini zaten bilmiyorsunuz diyeceklerdir
Kesinlikle zaten mikrofon da kamera da açık.yansitma da yapamazsınız hiçbir şekilde. Umarım sonucunuz istediğiniz gibi olurteşekkürlerr kopya mopyaya gerek yok hiç zaten sonunda belli oluyo yani