TGS TGS YHM için 2 tane hrpeak mesajı alıp 2 sınava da giren var mı?

B

blabla

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Erkek adaylar icin askerlik sarti varmı tecilli olsa oluyormu

B

Buss

bana da almanca link gelmiş girmesem oluyor mu acaba
Hayir sadece bu artı olarak size döner. İngilizce daha onemli. Sadece size bir şey sormak istiyorum. Smste sadece Almanca linki mi geldi?

W

woteey

HavaPersonel.Com
Hayir sadece bu artı olarak size döner. İngilizce daha onemli. Sadece size bir şey sormak istiyorum. Smste sadece Almanca linki mi geldi?
ingilizce linki yeni geldi bana önce almanca geldi. ingilizce gelmeyecek diye korkmuştum.

B

Buss

hiç başlangıç gibi değilmiş ama bilmiyorum sormam gereken bir takım sorularım var size aynı yolun yolcusuyuz gibi
Evet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zaten

W

woteey

HavaPersonel.Com
Evet tabi sorabilirsiniz. Bugün ya da en geç yarın gün içinde girmeyi düşünüyorum zaten. Ancak ikinci dil sınavına da girmenizi öneririm. Artı bir ozellik olur. Sonuç ne olursa olsun. İngilizceyi öncelik tutacaklardir zaten
özelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de ben

B

Buss

özelden yazma gibi bişey var mı bu sitenin özürlüsüyüm de ben
Hayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirim

W

woteey

HavaPersonel.Com
Hayır, platform üzerinden yorum yapabilirsiniz görüyorum. Size ek olarak nasıl bir bilgi verebilirim bilmiyorum ama ben de sizin gibi tam olarak bilmiyorum sınava girdikten sonra konusabilirim
bu diyelim almancanın sınavına girdik yüzyüze bi de almanca mülakatı mı olacak

B

Buss

bu diyelim almancanın sınavına girdik yüzyüze bi de almanca mülakatı mı olacak
Yani sınav iyi geçerse mülakatta sorabilirler. Öyle demişlerdi daha önce yorum yapanlar. Kötüyse de sanmıyorum soracaklarini zaten bilmiyorsunuz diyeceklerdir

W

woteey

HavaPersonel.Com
Yani sınav iyi geçerse mülakatta sorabilirler. Öyle demişlerdi daha önce yorum yapanlar. Kötüyse de sanmıyorum soracaklarini zaten bilmiyorsunuz diyeceklerdir
teşekkürlerr kopya mopyaya gerek yok hiç zaten sonunda belli oluyo yani

B

Buss

teşekkürlerr kopya mopyaya gerek yok hiç zaten sonunda belli oluyo yani
Kesinlikle zaten mikrofon da kamera da açık.yansitma da yapamazsınız hiçbir şekilde. Umarım sonucunuz istediğiniz gibi olur

Konuyu okuyanlar;