27 şubatta yerinde ing sınavına girdim bu tarihte yerinde ing sınavına giren varmı istanbul işin kurul mülakatı daveti alan varmı

Arkadaşlar bugün eğitime girecek olan arkadaşlar Eğitim sınıfları kaç kişilik ve kaç sınıf var söyleyebilir mi

19 Şubat'ta kurul mülakatına girdim fakat olumlu ya da olumsuz dönüş olmadı. Bugün dönüş alan arkadaşlar olursa bilgilendirebilir mi?

İzmir mülakat sonrası halen cevap yok, neden bu kadar uzun sürdü geri dönüş acaba İstanbul çok hızlı ilerliyor

27 şubatta yerinde ing sınavına girdim bu tarihte yerinde ing sınavına giren varmı istanbul işin kurul mülakatı daveti alan varmı
Bende 27sinde girdim, bir hafta içinde olumlu olumsuz dönüş olur denmişti ama henüz bir gelişme yok .. size ne demişlerdi bir hafta mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.