Hayır hrpeak sınavına girdim o günden beri hiç geri dönüş alamadım olumsuz sms alan varmıdır acaba
bende 24 ocakta girdim senin gibi bende bir dönüş alamadım.. olumlu ya da olumsuz bir mesajda gelmedi.. süreç devam ediyor mu onu da bilmiyoruz.. @admin senin bir bilgin var mı süreç ile ilgili ?

Arkadaşlar hala mülakat veya sınav bekleyenler hiç sordurdunuz mu veya bize verilen numarayı aradınız mj. Bir buçuk ay olacak hala tek mesaj yok. Yüzlerce kişi aldılar. Ben İngilizce seviyesine göre alındığını düşünmüyorum artık

İzmirde mülakat sonrası bugün 24. gün ama halen bir cevap yok, bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim, neden bu kadar uzun sürüyor cevap gelmesi onuda merak ediyorum

kayırma iddiası kayırma iddiası kayırma iddiası galiba 🙄🙄

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.