M
mertcan
HavaPersonel.Com
ARKADAŞLAR HALA BENİM GİBİ OLUMLU YA DA OLUMSUZ MESAJ ALAMAYAN SMS BEKLEYEN VARMI BU DAHA NE KADAR SÜRECEK
Bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum bende cevap alamadımARKADAŞLAR HALA BENİM GİBİ OLUMLU YA DA OLUMSUZ MESAJ ALAMAYAN SMS BEKLEYEN VARMI BU DAHA NE KADAR SÜRECEK
Şuanlık beklemedeyiz bende almadımARKADAŞLAR HALA BENİM GİBİ OLUMLU YA DA OLUMSUZ MESAJ ALAMAYAN SMS BEKLEYEN VARMI BU DAHA NE KADAR SÜRECEK
dün ve bugün çok kez aradım fakat kimse açmıyor, gerçekten ne kadar daha bekleyeceğiz hiç bilmiyorum. neredeyse bütün adaylara sms atılmış. sanırım çok az kişi kaldı sms atılmayan kendisine. ve neye göre çağırılıyor bu adaylar bilen var mı?Arayan var mi
Referansı olabilirİşin tuaf tarafı ingilizce online sınavı çok kötü geçen adaylara bile sms gitmiş ben anlayamadım
Referansların bir işe yaradığını düşünmüyorum ben yaReferansı olabilir
Bu bilgiyi nereden biliyorsunuz?İşin tuaf tarafı ingilizce online sınavı çok kötü geçen adaylara bile sms gitmiş ben anlayamadım
Bende bekliyorum şu an beklemedeyimARKADAŞLAR HALA BENİM GİBİ OLUMLU YA DA OLUMSUZ MESAJ ALAMAYAN SMS BEKLEYEN VARMI BU DAHA NE KADAR SÜRECEK
tgs'de her şey "referansla" olur. işe başlarsanız eğer ingilizce bilmeyen ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen çalışanlarla karşılaştığınız zaman şaşırmayın.Referansların bir işe yaradığını düşünmüyorum ben ya
katılıyorum 1 ay boyunca tgs de staj yaptım ve ordaki memurların çoğunun seviyesi a2 bile değil neredeyse, ben ise b2 seviye ingilizcem ile ve sınavımın çok iyi geçmesi sebebiyle mülakat mesajı dahi alamıyorum. adaylara başarılar. benim umudum kalmadı artıktgs'de her şey "referansla" olur. işe başlarsanız eğer ingilizce bilmeyen ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen çalışanlarla karşılaştığınız zaman şaşırmayın.
Hangi pozisyona başvuru yaptınız.@admin hala sms alamadık grup grup çağırmalar devam mı ediyor yoksa elendik mi olumsuz olsa şimdiye kadar sms gelmezmiydi
Tgs yer hizmetleriHangi pozisyona başvuru yaptınız.