Sonrasında sınav varmı acaba bazıları var yazmıştaKısmetse perşembe gideceğim. Söylenen göre sohbet havasında geçiyor dediler.
Sonrasında sınav varmı acaba bazıları var yazmıştaKısmetse perşembe gideceğim. Söylenen göre sohbet havasında geçiyor dediler.
sınav yok, o yolcu memuru için istenilen ingilizce sınavıdır.Sonrasında sınav varmı acaba bazıları var yazmışta
merhaba bende önlisans mezunuyum.. yer işçiliği için başvuru yaptım.. B ve G sınıfı ( forklift ) ehliyet sahibiyim.. alınma şansım ne olur işe acaba? ve alınırsam şöforlük mü bagaj işçiliği mi yaparım ?TGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Ücret ne dediler pekiBen bu gün mülakata girdim şöförlük için iga için sabiha Gökçe’n için gelenler de vardı dövme için esneklik yaptık diyorlar dövmeye bakıyorlar her hangi bir ideolojik bişe olmadığı sürece dövmenin boyutuna göre kabul ediyorlar mülakatda her hangi zorlayıcı bi soru yok ne iş yaptığımızı TGS de neden çalışmak istediğimiz ve TGS nin şartlarını çok detaylı bi şekilde anlatıyorlar yarın bi gün bunu duymamıştım deme lüksü yok kimsenin hatta bi arkadaşın boynun da baya belli bi dövme vardı bire bir mülakata girdi aldılar yani dövmesi olan arkadaş gitmemezlik yapmasın şartları da günümüz şartlarına göre güzel burda işte kesinlikle gitmem çok zor demeyin 8 saat çalışıp bu ücretler bu haklar bu zaman da bi tık üstü ya belediye y memurluktur kendi işini yapmak isteyen böyle işlere gelmez ama çalışabilir güzel bi şirket gibi bence
Ücreti nedir acabaTGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Ücret şuan 41.700 tl ye geliyor dediler zamsız hali önümüzdeki haftalar da zam olucak dediÜcret ne dediler peki
Siz Sabiha için mi görüştünüz hocamÜcret şuan 41.700 tl ye geliyor dediler zamsız hali önümüzdeki haftalar da zam olucak dedi
34 kişi mülakata gelmişti 4 kişi sabiha Gökçe’n içindi diğerleri İstanbul havalimanı içinSiz Sabiha için mi görüştünüz hocam
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.