Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Maaş 31.700 dedi 5.000 tl ek mesai ücret 5.000 tl de bişe dedi aklımda kalmadı yani şuan aylık 41.700 tl maaş alıyorsun net ikramiyerler başladımı bu işte maaş boyutu artıyor felan bide önümüzdeki haftalar da zam açıklanacak dedi
Peki daha önce ne işler yaptın filan soruyor mu niye çıktın filan? Bu işi yapabilir misin filan diyor mu

Ben bu gün mülakata girdim şöförlük için iga için sabiha Gökçe’n için gelenler de vardı dövme için esneklik yaptık diyorlar dövmeye bakıyorlar her hangi bir ideolojik bişe olmadığı sürece dövmenin boyutuna göre kabul ediyorlar mülakatda her hangi zorlayıcı bi soru yok ne iş yaptığımızı TGS de neden çalışmak istediğimiz ve TGS nin şartlarını çok detaylı bi şekilde anlatıyorlar yarın bi gün bunu duymamıştım deme lüksü yok kimsenin hatta bi arkadaşın boynun da baya belli bi dövme vardı bire bir mülakata girdi aldılar yani dövmesi olan arkadaş gitmemezlik yapmasın şartları da günümüz şartlarına göre güzel burda işte kesinlikle gitmem çok zor demeyin 8 saat çalışıp bu ücretler bu haklar bu zaman da bi tık üstü ya belediye y memurluktur kendi işini yapmak isteyen böyle işlere gelmez ama çalışabilir güzel bi şirket gibi bence
Başka nelerden bahsedildi hocam bilgi alabilirmiyim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.