Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İzmir tgs yer hizmetleri sezonluk açtı sezon bitince direk iş sonu mu yoksa çalışmana göre tam zamanlıya döndürüyorlar mı

İzmir tgs sezonluk açtı sezon bitince direk iş sonu mu yoksa çalışmana göre tam zamanlıya döndürüyorlar mı

O zaman sende bilgi ver biraz kardeşim sana zahmet
Allah a çok şükür yardımcı oluyoruz burda ki bilgi ve yüz yüze bilgi bir değil olmuyor sonuç da ilk defa bu işe giriş yapacaklar her kez için hayırlı olsun inşallah kazasız belasız olsun lütfen dikkat edin ve kesinlikle aceleci olmayın kolay gelsin

Ben de şoförlüğe başvuru yaptım B ehliyet var 1 ay sonra C sınıfı ehliyetim elimde olacak Şuan aktif olarak kursa gidiyorum size işe alırlar mı

TGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakadar olduğunuz için
1️⃣ Maaş & Mesai
Net maaş ne kadar, mesailer düzenli ödeniyor mu?
2️⃣ Çalışma Saatleri & Vardiya
Günlük fiili çalışma süresi ve vardiya düzeni nasıl?
3️⃣ İşin Zorluğu
Fiziksel ve psikolojik olarak en zor kısmı ne?
4️⃣ Yönetim & İş Ortamı
Amirlerle ve ekip içi ilişkiler nasıl?
5️⃣ Yükselme & Gelecek
Terfi, maaş artışı ve kariyer imkânı var mı?
6️⃣ Tavsiye
Yeni başlayacak birine en önemli uyarın ne olur?
Çok çok teşekkür ediyorum

Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakadar olduğunuz için
1️⃣ Maaş & Mesai
Net maaş ne kadar, mesailer düzenli ödeniyor mu?
2️⃣ Çalışma Saatleri & Vardiya
Günlük fiili çalışma süresi ve vardiya düzeni nasıl?
3️⃣ İşin Zorluğu
Fiziksel ve psikolojik olarak en zor kısmı ne?
4️⃣ Yönetim & İş Ortamı
Amirlerle ve ekip içi ilişkiler nasıl?
5️⃣ Yükselme & Gelecek
Terfi, maaş artışı ve kariyer imkânı var mı?
6️⃣ Tavsiye
Yeni başlayacak birine en önemli uyarın ne olur?
Çok çok teşekkür ediyorum
Merhaba.
1- Net maaş biriminize göre değişiyor fakat 2026 yılı ZAMSIZ en düşük 41000₺ net maaş mevcut. Mesailer ise maaşla birlikte yatırılıyor. Kurumsal bir şirket olduğunu ve THY A.O. İştiraki olduğunu unutmayalım.

2- 2’li vardiya sistemi ile günde 8 saat çalışılıyor. 2 gün sabah 2 gün öğlen 2 gün gece ve 2 gün izin olacak şekilde çalışılıyor.
Sabah 06:30-14:30
Öğlen 14:30-22:30
Gece 22:30-06:30 şeklinde çalışma saatleri mevcut.

3- fiziksel zorluğu işçi olarak işbaşı yaptığınız zaman günde ortalama 20 ton ağırlığa maruz kalıyorsunuz. Bel fıtığı garantili bir iş. Ayrıca kışın yoğun yağış ve lodos ile karşı karşıyasınız. Yazın ise aşırı sıcaklarda uçağın ambarında ortalama 50 dereceye kadar sıcaklık görüyorsunuz. Dolayısıyla psikolojik olarakta yıpranıyorsunuz.

4- Ekip içi ve amirlerle iletişim tamamen şansınıza kalmış. Toplam 4 tane ekip var. A ekibi, B ekibi, C ekibi ve D ekibi. Bu 4 ekipte de her birinde yaklaşık 80 tane tim mevcut ve her timde en az 5 kişi var. Varın hesabını siz yapın.

5- Maaş artışı ve terfi imkanı mevcut. Kariyerde yapabilirsiniz. Ama çoğunlukla tanıdığınızın olması gerekiyor.

6- Eğer bir mesleğiniz varsa havalimanında çalışarak kendinizi köreltmeyin.

• Like
Tepkiler: Reaxion ve gunes
TGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Perşembe günü on onaylı form geldi CE sınıfı ehliyete sahibim alımlar ve mülakata davetleri hala devam eder mı yoksa şuan istenilen davet sayısına ulaştı mı üni mezunuyum sivil havacılık operasyon memuru mülakat elendim etkıler mı sızce

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.