Mulakata çağrıldım, çalışma şekli, şartları ve maaş nedir teşekkür ederimTGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Mulakata çağrıldım, çalışma şekli, şartları ve maaş nedir teşekkür ederimTGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Allah a çok şükür yardımcı oluyoruz burda ki bilgi ve yüz yüze bilgi bir değil olmuyor sonuç da ilk defa bu işe giriş yapacaklar her kez için hayırlı olsun inşallah kazasız belasız olsun lütfen dikkat edin ve kesinlikle aceleci olmayın kolay gelsinO zaman sende bilgi ver biraz kardeşim sana zahmet
Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakadar olduğunuz içinTGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Merhaba.Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakadar olduğunuz için
Maaş & Mesai
Net maaş ne kadar, mesailer düzenli ödeniyor mu?
Çalışma Saatleri & Vardiya
Günlük fiili çalışma süresi ve vardiya düzeni nasıl?
İşin Zorluğu
Fiziksel ve psikolojik olarak en zor kısmı ne?
Yönetim & İş Ortamı
Amirlerle ve ekip içi ilişkiler nasıl?
Yükselme & Gelecek
Terfi, maaş artışı ve kariyer imkânı var mı?
Tavsiye
Yeni başlayacak birine en önemli uyarın ne olur?
Çok çok teşekkür ediyorum
Perşembe günü on onaylı form geldi CE sınıfı ehliyete sahibim alımlar ve mülakata davetleri hala devam eder mı yoksa şuan istenilen davet sayısına ulaştı mı üni mezunuyum sivil havacılık operasyon memuru mülakat elendim etkıler mı sızceTGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
TGS yer hizmetleri ramp biriminde aktif olarak 2 yıldır çalışıyorum. İşçi olarak girdim ve 1,5 senedir şoförlük yapıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.