Ben iyiyim gibi yani haberlerin geliyor olması beni rahatlattı ama pazartesi haber gelmezse vay halimize
Bende bunu düşünüyorum ve azönce başka bir konudan yeni bir bilgi öğrendim o da şu, Cumartesi günleri mülakat sonuç bilgisi gelmiyormuş, bu da demek oluyor ki eğer pazartesi cevap gelmezse en geç Cuma günü cevap gelmeli artık

Bu durum aklıma başka bir şeyi daha getirdi, mesela önümüzdeki hafta 15 şubatta mülakata girenlerin evrak teslim ve sağlık raporu işlerini halledip acaba 16 şubat grubunuda diğer hafta mı çağıracaklar, yani 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren, böyle bir ihtimal de var bence, grupları eğitime hazırlık öncesi yapılması gerekenler konusunda haftalara bölmüşde olabilirler

• Like
Tepkiler: Miniksushi
Bende bunu düşünüyorum ve azönce başka bir konudan yeni bir bilgi öğrendim o da şu, Cumartesi günleri mülakat sonuç bilgisi gelmiyormuş, bu da demek oluyor ki eğer pazartesi cevap gelmezse en geç Cuma günü cevap gelmeli artık

Bu durum aklıma başka bir şeyi daha getirdi, mesela önümüzdeki hafta 15 şubatta mülakata girenlerin evrak teslim ve sağlık raporu işlerini halledip acaba 16 şubat grubunuda diğer hafta mı çağıracaklar, yani 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren, böyle bir ihtimal de var bence, grupları eğitime hazırlık öncesi yapılması gerekenler konusunda haftalara bölmüşde olabilirler
Evet bende bundan dolayı 1 hafta daha bekleticekler bizi dedim..

Ben hali hazırda ilgili havayolu firmasının bi projesinde taşeronda çalıştığım için aramamış da olabilirler bi ihtimal, pazartesi gelin deseler gelemem çünkü ordan istifa etmem gerekiyor ihbar süresi vs vs. Umut etmeye devam ama 🙏

• Like
Tepkiler: Miniksushi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.