Kuruldan olumlu cevap alan herkesi tebrik ederim, başarılarınız daim olsun🙏

Darısı başımıza, dualarınızı esirgemeyin lütfen 😂

• Like
Tepkiler: Dreamer05
İnanılmaz heyecanlı bir bekleyiş gerçekten ama hala umudumu yitirmedim çünkü çağrılanların arasında 16 şubatta kurula giren olmamış olması mutlu etti beni
Şuan en önemli soru şu, 15 şubat günü mülakata girip dün olumlu dönüş alanlar pazartesi günü davet edildiğine göre şöyle bir detay ve 2 ihtimal ortaya çıkıyor :

Ya 16 şubat günü mülakata girip olumlu olanları bugün arayıp bilgi verecekler ve pazartesi çağıracaklar ya da pazartesi günü bilgi gelecek ve en geç cuma gününe kadar herhangi bir gün için şu günde gelin diyecekler

Pazartesi günü çağırılanlara yönelik davet için tahminim evrak teslim için gerekli evraklar, sağlık raporu ve eğitim başlangıç tarihi ile eğitimin hangi tarih ve günde biteceği, ardından ise hangi gün ve tarihte işe başlanacağı hakkında daha detaylı bir bilgilendirme yapılacak, başka bir şeyde olabilir tabii ama benim tahminim bu yönde

Şuan en önemli soru şu, 15 şubat günü mülakata girip dün olumlu dönüş alanlar pazartesi günü davet edildiğine göre şöyle bir detay ve 2 ihtimal ortaya çıkıyor :

Ya 16 şubat günü mülakata girip olumlu olanları bugün arayıp bilgi verecekler ve pazartesi çağıracaklar ya da pazartesi günü bilgi gelecek ve en geç cuma gününe kadar herhangi bir gün için şu günde gelin diyecekler
Ben bugün aranacağımızı düşünmüyorum ik mı arıyor emin değilim ama ik arıyorsa bugün aranmayız bence yine 2 gruba bölüp o şekilde çağrılabilirler diye düsündüm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.