15 Şubat'ta mülakata girip olumlu olanları bugün aradılar büyük ihtimal saat 7 oldu çünkü şuan itibariyle, eğer cumartesi günleride dönüş yapıyorlarsa sırada 16 şubat var bakalım yarın gelecek mi arama veya en geç pazartesi bilgi verirler diye düşünüyorum
Büyük ihtimalle pazartesinden sonra gelir inşallah

17 de aradılar teşekkür ederim
Tahminim mülakat günlerine / tarihlerine göre isim listeleri oluşturuldu ve ona göre olumlu olanlara dönüş yapılıyor, burda asıl merak edilen soru 15 şubat günü tamamen bitti mi yoksa bazı kişiler yarına veya pazartesiye mi kaldı ki bence herkesi aramışlardır bence 15 şubat günü girenlerden eğer saat 4 ile 7 arasında dönüş yapılıyorsa söylenildiği gibi, bu hesaba göre bakalım yarın veya en geç pazartesi cevap bekliyoruz, sizede hayırlı olsun

• Like
Tepkiler: Miniksushi
15 i dışında olumlu dönüş yapılan kişi görürseniz buraya yazar mısınız arkadaşlar 🙏🏻

Ben 15 şubatta girdim mülakata. Bugün olumlu dönüş oldu, aradılar ve pazartesi davet ettiler. Merak eden arkadaslar için yazayım dedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.