Ben de olumlu dönüş aldım , herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar umarım herkes en kısa zamanda dönüş alır . Belirsizlik içinde beklemek en zor şey gerçekten .

• Like
Tepkiler: coxcombred
Ben de olumlu dönüş aldım , herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar umarım herkes en kısa zamanda dönüş alır . Belirsizlik içinde beklemek en zor şey gerçekten .
Azönce mi geldi bilgi, arama mı sms mi, birde eğitim tarihi hakkında bilgi verdiler mi veya evrak teslim, size cevap geldiğine göre her an bizede gelebilir o zaman

Hayırlı olsun kurula ne zaman girdiniz
15 inde girdim
Azönce mi geldi bilgi, arama mı sms mi, birde eğitim tarihi hakkında bilgi verdiler mi veya evrak teslim
Yok onlarla ilgili bilgi verilmedi ben de beklemediğim bir anda arandığım için soramadım heyecanlandım bir anda 😅 . Ama bilgilendirme yaparlar yani bundan sonrasını kafaya takmıyorum olumlu oldu önemli olan buydu gerisi gelir.

15 Şubat'ta mülakata girip olumlu olanları bugün aradılar büyük ihtimal saat 7 oldu çünkü şuan itibariyle, eğer cumartesi günleride dönüş yapıyorlarsa sırada 16 şubat var bakalım yarın gelecek mi arama veya en geç pazartesi bilgi verirler diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.