Mayısa kaldı bile aslına bakarsan ,en erken ve umut ettiğim ihtimal ile 1 nisan da başlasa eğitim bayramın araya girmesiyle iş başı mayısa sarkacak.Ama bu gidişle eğitime bile bayramdan sonra başlanacak gibi tabi olumlu olursa . Öte yandan ise bir de işin düşünmek istemediğim diğer tarafı var bu kadar bekledikten sonra gelen olumsuz mesajı.
Bayramdan sonra eğitimin 15 Nisan da başladığını varsayalım, 3 hafta eğitim süreci desek, 5 Mayıs Cuma günü eğitimler bitiyor, şuan ciddi bi karar verme aşamasındayım, bu kadar uzun sürmese cevap gelme süresi ikilemde kalmazdım belki, çünkü 11 gün sonra kabin memuru ilanı açacak THY ve dünyayı gezme fırsatının yanında bir sürü yan haklar, harcırahlar ve en önemlisi direkt kadroya alım yapılacağı için bu 1 ayı geçen bekleme süresi iyice sıkmaya başladı açıkçası beni

Mayısa kaldı bile aslına bakarsan ,en erken ve umut ettiğim ihtimal ile 1 nisan da başlasa eğitim bayramın araya girmesiyle iş başı mayısa sarkacak.Ama bu gidişle eğitime bile bayramdan sonra başlanacak gibi tabi olumlu olursa . Öte yandan ise bir de işin düşünmek istemediğim diğer tarafı var bu kadar bekledikten sonra gelen olumsuz mesajı
Olumsuz olduğunu düşünmüyorum öncelikle ne zaman girmiştiniz mülakata ?
Çünkü benim 16 şubatta birlikte kurula girdiğim tanıdığım insanlara olumsuz mesajı gitti ama bana gelmedi yani bu beni umutlandırıyor açıkçası

Çünkü benim 16 şubatta birlikte kurula girdiğim tanıdığım insanlara olumsuz mesajı gitti ama bana gelmedi yani bu beni umutlandırıyor açıkçası
15 şubatta giren gruptayım bende . Dediğiniz gibiyse daha pozitif bakabiliriz aslında bilmiyordum kurula girenlere olumsuz dönüşler olduğunu sadece ingilizce ve yetenek testine girenlere olumsuz dönüş yapıldı diye düşünmüştüm .

15 şubatta giren gruptayım bende . Dediğiniz gibiyse daha pozitif bakabiliriz aslında bilmiyordum kurula girenlere olumsuz dönüşler olduğunu sadece ingilizce ve yetenek testine girenlere olumsuz dönüş yapıldı diye düşünmüştüm .
Yok hayır benim bildiğim en azından kurula girip olumsuz alan 2 kişi oldu bize olumsuz gelmemesine pozitif bakabiliriz ama işte her şey netleşse içimiz rahatlayacak çünkü benim de hali hazırda olumlu sonuçlanmış bir iş teklifim var nisan iş başı olarak ve ona da söylemem gerekir başlamadan herkes muzdarip yani 🥲

• Like
Tepkiler: Dreamer05
Yok hayır benim bildiğim en azından kurula girip olumsuz alan 2 kişi oldu bize olumsuz gelmemesine pozitif bakabiliriz ama işte her şey netleşse içimiz rahatlayacak çünkü benim de hali hazırda olumlu sonuçlanmış bir iş teklifim var nisan iş başı olarak ve ona da söylemem gerekir başlamadan herkes muzdarip yani 🥲
Hangi sektör

Bu durumu bende yeni öğreniyorum

Ben de 15 Şubat grubundaydım, kurula girenlere olumsuz dönüş olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederiz bilgi için, hala şansımız var diye yorumladım bu durumu

• Like
Tepkiler: Miniksushi
Mülakat gruplarından da sayısal oran olarak çok detaylı bir filtreleme ile elemeler yapılarak şuan bizim beklediğimiz gibi olumlu olduğu kesinleşen az sayıdaki kişi için gerekli zamanın gelmesi bekleniyor o zaman bu duruma göre, şanslı bir azınlıktayız sanırım :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.