Arkadaşlar benim sabrım kalmadı artık. Olumsuz sms giden kişiler hangi gün sınava girmişlerdi? @Miniksushi gruplara ayırıp ona göre mi bilgilendiricekler diye düşündüm de .
16 şubat günü birlikte girmiştik o kişilerle biz mülakata . Bence pazartesiyi beklemek lazım yani olumsuzlara giden mesaj pazartesi günü sabahtan gitmiş bence olumlulara da en geç pazartesi dönülecektir diye umuyorum . Eğer pazartesi de gelmezse bir mail falan atsak aşırı iyi olur

16 şubat günü birlikte girmiştik o kişilerle biz mülakata . Bence pazartesiyi beklemek lazım yani olumsuzlara giden mesaj pazartesi günü sabahtan gitmiş bence olumlulara da en geç pazartesi dönülecektir diye umuyorum . Eğer pazartesi de gelmezse bir mail falan atsak aşırı iyi olur
İzmir için online ve yerinde ingilizce sınavına girmiş kişilere olumsuz mesajların gittiğini biliyordum ama mülakata katılıp kurul mülakat sonucu olumsuz mesaj gideni duymamıştım izmir için eğer böyle ise bizim mülakat sonucu olumlu devam ediyor demektir

• Like
Tepkiler: Miniksushi
İzmir için online ve yerinde ingilizce sınavına girmiş kişilere olumsuz mesajların gittiğini biliyordum ama mülakata katılıp kurul mülakat sonucu olumsuz mesaj gideni duymamıştım izmir için eğer böyle ise bizim mülakat sonucu olumlu devam ediyor demektir
Ben de böyle düşünüyorum tam olarak zaten . Bekleyiş herkes için can sıkıcı ama pazartesi geleceği konusunda oldukça umutluyum .

Ben bu hafta içi gelmesinden umutluydum ama o da olmadı :(( bayramı mı bekliyorlar diye düşünüyorum artık..
Ben dayanamam bayrama kadar herkes farklı is teklifleri de değerlendirebilir bu süreçte sonuçta garanti gözüyle bakmak da hata olur bilemeyiz . O yüzden haftaya eğer bu hafta gibi olacak gibi olursa mail atmayı düsünüyorum ben .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.