Arkadaşlar az önce ciddi bir detay dikkatimi çekti ve şu aklıma geldi, Antalya için şuan yer hizmetleri memuru iş ilanı açık mesela ve parantez içinde sezonluk yazıyor, forumda Antalya ile ilgili bir mülakat konusunda bu sezonluk pozisyondan sonra kadroya alım olmuyor demiş admin, benim merak ettiğim ise İzmir için olan bu ilana başvururken ilanda parantez içinde sezonluk yazıyormuydu hatırlayan var mı, yoksa sadece normal ilan mıydı

Arkadaşlar az önce ciddi bir detay dikkatimi çekti ve şu aklıma geldi, Antalya için şuan yer hizmetleri memuru iş ilanı açık mesela ve parantez içinde sezonluk yazıyor, forumda Antalya ile ilgili bir mülakat konusunda bu sezonluk pozisyondan sonra kadroya alım olmuyor demiş admin, benim merak ettiğim ise İzmir için olan bu ilana başvururken parantez içinde sezonluk yazıyormuydu hatırlayan var mı, yoksa sadece normal ilan mıydı
Sezonluk yazmış olsaydı ben başvurmazdım , yani yazmıyordu:)

Arkadaşlar az önce ciddi bir detay dikkatimi çekti ve şu aklıma geldi, Antalya için şuan yer hizmetleri memuru iş ilanı açık mesela ve parantez içinde sezonluk yazıyor, forumda Antalya ile ilgili bir mülakat konusunda bu sezonluk pozisyondan sonra kadroya alım olmuyor demiş admin, benim merak ettiğim ise İzmir için olan bu ilana başvururken ilanda parantez içinde sezonluk yazıyormuydu hatırlayan var mı, yoksa sadece normal ilan mıydı
Sezonluk yazmıyordu ama öyle aslında , kesin gözüyle bakmayın üzülmemek için ama sezon sonu kadroya geçme durumunuzda var tabii ki denmişti.

Sezonluk yazmıyordu ama öyle aslında , kesin gözüyle bakmayın üzülmemek için ama sezon sonu kadroya geçme durumunuzda var tabii ki denmişti.
Benimde en çok bu durum kafamı karıştırıyor ve hala ikilemdeyim, acaba kabin memurluğuna mı başvursam diye düşünüyorum sürekli 6 ay sonra açıkta kalma riski aklıma geldikçe, diğer yandan kadroya geçme ihtimali var dendi dediğiniz gibi ama orası biraz havada kaldı bence sunumda daha detaylı bilgi verilebilirdi

Benimde en çok bu durum kafamı karıştırıyor ve hala ikilemdeyim, acaba kabin memurluğuna mı başvursam diye düşünüyorum sürekli 6 ay sonra açıkta kalma riski aklıma geldikçe, diğer yandan kadroya geçme ihtimali var dendi dediğiniz gibi ama orası biraz havada kaldı bence sunumda daha detaylı bilgi verilebilirdi
yani bilgilendirme aşamasında verdiği orana bakarsak yani söylediğinin ne kadar doğruluk payı vardır bilemem ama 100 kisiden 70 i kalıyor demişti kurul öncesi bilgilendirmede

Yok hayır benim bildiğim en azından kurula girip olumsuz alan 2 kişi oldu bize olumsuz gelmemesine pozitif bakabiliriz ama işte her şey netleşse içimiz rahatlayacak çünkü benim de hali hazırda olumlu sonuçlanmış bir iş teklifim var nisan iş başı olarak ve ona da söylemem gerekir başlamadan herkes muzdarip yani 🥲
Kurul mülakatına olumsuz dönüş alan 2 kişi İzmirde mi girmişti mülakata?

Arkadaşlar benim sabrım kalmadı artık. Olumsuz sms giden kişiler hangi gün sınava girmişlerdi? @Miniksushi gruplara ayırıp ona göre mi bilgilendiricekler diye düşündüm de .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.