başarılar dilerim öncelikle sana zahmet girdikten sonra bizlere neler sorduklarını aktarırsan bizlerde tecrübe ediniriz :)
siz mulakata girecekseniz eger normal ingilizce sorular soruluyor eski is deneyimin kendini tanitman vs gibi ama yerinde online sinavdan bahsediyorsan onu da tabletten oluyorsun 32 soru oluyor

siz mulakata girecekseniz eger normal ingilizce sorular soruluyor eski is deneyimin kendini tanitman vs gibi ama yerinde online sinavdan bahsediyorsan onu da tabletten oluyorsun 32 soru oluyor
Yerinde ingilizce sınavına gireceğim yalnızca kıyafet çok önemli mi bu süreçte acaba

Merhaba siz havalimanında sağlığa girince orada olumlu diyip sonradan mı olumsuz oldu acaba
Havalimanı derken? DTM'ye evrakları teslim ederken sıkıntı yoktu. Eğitim tarihi için aranmayınca ben merak edip sordum sağlıktan olumsuz dediler. Yani siz sormazsanız haber vermiyorlar olumsuz diye. Bir arkadaş 1 aydır haber bekliyordu mesela

Yerinde ingilizce sınavında gündelik rahat kıyafetlerle gidin sıkıntı olmaz. Mülakata biraz daha resmi gidebilirsiniz
bugün yerinde ing. sınavına girdim tahminime göre 15 doğru yaparım gibi hissediyorum :d sizce geçer miyim? ve kaç gün içinde cevap gelir acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.