merhabalar tgsden mesaj geldi mülakata davetlisiniz dtm de diye yanımda e devletten sgk hizmet dökümü barkodlu getirmem söyleniyor süreç ile ilgilii bilgisi olan var mı

• Like
Tepkiler: Havacıbey
3 lü vardiya sistemi var 2 sabah 2 öğlen 2 gece şeklinde ilerliyor vardiya son geceden sabah eve geliyorsunuz. Ertesi gün izinli oluyorsunuz.
Haftada 2 gün izin giibi düşünebilir geceden sabah eve geldiğiniz ve ertesi günde izin kullandığınız için
Sabah : 06.30 -14.30
Öğlen : 14:30 - 22.30
Gece : 22.30 - 06-30
İş saatleri bu şekilde maaş konusuna gelirsek şuan vardiya primi mezuniyet parası bütün ekstralar dahil 30 bin lirayı buluyor 6 ayınızı doldurduktan sonra kadroya geçiyorsunuz ve 3 ayda 1 çift maaş almaya başlıyorsunuz.
Birde Ahmet bolat yakın zamanda temmuz ayında maaşlara yüzde 30 zam yapılcağını söyledi bu sene içinde yani maaşlar iyileştirilcek yakın zamanda
Siz şuan çalışan mısınız?

merhabalar tgsden mesaj geldi mülakata davetlisiniz dtm de diye yanımda e devletten sgk hizmet dökümü barkodlu getirmem söyleniyor süreç ile ilgilii bilgisi olan var mı

Girmedim hiç başvuru yaptım mesaj geldi bir link tıkladım oradan cv tamamladım dtm ye çağırdılar
Online sınava filan girmediniz mi? Direk mülakata mı çağrıldınız

Ben de yarın için çağırıldım yerinde ingilizce sınavına. Pazartesi sms geldi. Umarım online gibi olur zorluk derecesi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.