Bilgisayardan onlinede girdiğin sınav gibi sınava giriyorsun olumlu olursa kurula davet alıyorsunMerhabalar. TGS İstanbul yolcu hizmetleri memuru yerinde ingilizce sınavı için davet aldım. Bu aşamada tam olarak ne yapılıyor bilenler açıklayabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba online sınava hangi tarihte girdiniz acaba ?Merhabalar. TGS İstanbul yolcu hizmetleri memuru yerinde ingilizce sınavı için davet aldım. Bu aşamada tam olarak ne yapılıyor bilenler açıklayabilir mi? Teşekkürler.
Ön çalışma yapmak için nerelere bakmayı önerirsiniz?Bilgisayardan onlinede girdiğin sınav gibi sınava giriyorsun olumlu olursa kurula davet alıyorsun
Sizede mi yerinde sınav daveti geldi istanbul içinÖn çalışma yapmak için nerelere bakmayı önerirsiniz?
Evet. 20 nisanda online sınava girdim.Sizede mi yerinde sınav daveti geldi istanbul için
Sizi aradılar mı sms mi attılarEvet. 20 nisanda online sınava girdim.
Sms attılar.Sizi aradılar mı sms mi attılar
Dün pazar günüMerhaba online sınava hangi tarihte girdiniz acaba ?
25 Nisanne zaman için yerinde ing. sınavına çağırdılar arkadaşlar?
Yerinde ingilizce sınavı oluyor sadece kurul mülakatı yerinde sınavdan geçerseniz ilerleyen günlerde oluyorArkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?
2. Sorum ise kadinalr icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz
Forumdaki konularda okumuştum. Yerinde sınav için spor veya normal giyinilebilir demişler. Yerinde sınavda olumlu geçip mülakata kalınması durumunda daha resmi şekilde giyinilmesi lazım.Arkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?
2. Sorum ise kadinalr icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz
Rica ederim ne demek başarılarCook cook teşekkür ederim sizlere
6 gün vardiyalı şekilde çalışma iki gün izin diye biliyorum. Maaş konusunda bilgi sahibi değilim.Ayrica calisma sartlari vs ve haftanin kac gunu ve ucreti hakkinda bilgi sahibi mjsiniz
3 lü vardiya sistemi var 2 sabah 2 öğlen 2 gece şeklinde ilerliyor vardiya son geceden sabah eve geliyorsunuz. Ertesi gün izinli oluyorsunuz.Ayrica calisma sartlari vs ve haftanin kac gunu ve ucreti hakkinda bilgi sahibi mjsiniz