TGS Tgs İstanbul Yolcu Hizmetleri Memuru Yerinde Ingilizce Sınavı

Ardones

HavaPersonel.Com
Merhabalar. TGS İstanbul yolcu hizmetleri memuru yerinde ingilizce sınavı için davet aldım. Bu aşamada tam olarak ne yapılıyor bilenler açıklayabilir mi? Teşekkürler.

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Merhabalar. TGS İstanbul yolcu hizmetleri memuru yerinde ingilizce sınavı için davet aldım. Bu aşamada tam olarak ne yapılıyor bilenler açıklayabilir mi? Teşekkürler.
Bilgisayardan onlinede girdiğin sınav gibi sınava giriyorsun olumlu olursa kurula davet alıyorsun

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba online sınava hangi tarihte girdiniz acaba ?

Kerim3477

HavaPersonel.Com
ne zaman için yerinde ing. sınavına çağırdılar arkadaşlar?

thermonukleer

HavaPersonel.Com
Ben de online sınava pazartesi sabah girdim ve iki saat sonra davet aldım.Açıkcası başarılı oldum mu anlamadım.Yerinde ingilizce sınavı için önerisi olan var mı acaba?Daha önce aday pilot ingilizce sınavına girmiştim aynı tarzda mı? Kurul deneyimi olan varsa anlatabilir mi?

filozoff

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?

2. Sorum ise kadinalr icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba tgs online sinav sonrasi yerinde sinava davet edildim ist icin yarina ilk defa katilacagim 1. Sorum oradaki ing yeterlilik sonrasi kurul mulakati ayni gun icinde mi oluyor?

2. Sorum ise kadinalr icin oraya giyerken nasil kiyafetle gidilmeli lutfen acil cevap verir misinjz
Yerinde ingilizce sınavı oluyor sadece kurul mülakatı yerinde sınavdan geçerseniz ilerleyen günlerde oluyor
Sadece sınav olduğu için gündelik giyinebilirsinşz spor vs sınav için resmiyete gerek yok resmi giyinmeniz gereken tek yer kurul mülakatı olmalı

Havacıbey

HavaPersonel.Com

Forumdaki konularda okumuştum. Yerinde sınav için spor veya normal giyinilebilir demişler. Yerinde sınavda olumlu geçip mülakata kalınması durumunda daha resmi şekilde giyinilmesi lazım.

filozoff

HavaPersonel.Com
Ayrica calisma sartlari vs ve haftanin kac gunu ve ucreti hakkinda bilgi sahibi mjsiniz

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Ayrica calisma sartlari vs ve haftanin kac gunu ve ucreti hakkinda bilgi sahibi mjsiniz
3 lü vardiya sistemi var 2 sabah 2 öğlen 2 gece şeklinde ilerliyor vardiya son geceden sabah eve geliyorsunuz. Ertesi gün izinli oluyorsunuz.
Haftada 2 gün izin giibi düşünebilir geceden sabah eve geldiğiniz ve ertesi günde izin kullandığınız için
Sabah : 06.30 -14.30
Öğlen : 14:30 - 22.30
Gece : 22.30 - 06-30
İş saatleri bu şekilde maaş konusuna gelirsek şuan vardiya primi mezuniyet parası bütün ekstralar dahil 30 bin lirayı buluyor 6 ayınızı doldurduktan sonra kadroya geçiyorsunuz ve 3 ayda 1 çift maaş almaya başlıyorsunuz.
Birde Ahmet bolat yakın zamanda temmuz ayında maaşlara yüzde 30 zam yapılcağını söyledi bu sene içinde yani maaşlar iyileştirilcek yakın zamanda

Konuyu okuyanlar;