İstanbul için Harekat Memuru eğitiminde olan var mı ya da Harekat Memuru için eğitim sınıfı açıldı mı bilgisi olan var mı?
Ben de harekat memurluğu konusunda merak içerisindeyim. Kurul mülakatında bana da soruldu. Eğitim sınıfı mesaj ve gruplardan gördüğüm kadarıyla henüz açılmamış gibi duruyor istanbul için.

Ben de harekat memurluğu konusunda merak içerisindeyim. Kurul mülakatında bana da soruldu. Eğitim sınıfı mesaj ve gruplardan gördüğüm kadarıyla henüz açılmamış gibi duruyor istanbul için.
Ben şuan harekat memurluğu eğitimindeyim 4.günümüz bitti totalde ilk 3 gün yhm harekat karışık bugün ise harekat yhm ayrıldı.

• Like
Tepkiler: KomutanLevi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.