Evet harekat ve yolcu hizmetleri eğitimleri ve sınıfları farklı
Admin konu başlığıyla alakalı değil ama konusu açılmışken, mülakat esnasında kurulun bize harekat memurluğu hakkında ne düşündüğümüzü sormalarını olumlu bir tepki olarak görebilir miyiz fikrin nedir ?

Admin konu başlığıyla alakalı değil ama konusu açılmışken, mülakat esnasında kurulun bize harekat memurluğu hakkında ne düşündüğümüzü sormalarını olumlu bir tepki olarak görebilir miyiz fikrin nedir ?
Daha önce bu şekilde sorulup olumlu olan da olumsuz olan da gördüm. Ancak ben bu tarz sorulara olumlu gözüyle bakıyorum. Hatta ingilizce seviyesi diğer adaylardan yüksek olan kişilere bu tarz soruların yöneltildiğine dair rivayetler var.

İstanbul için Harekat Memuru eğitiminde olan var mı ya da Harekat Memuru için eğitim sınıfı açıldı mı bilgisi olan var mı?

@admin eğitim bitti havalimanına gidicektik benim apron kartım çıkmamış mahkemem falan yok sebepsiz onlarda bilmiyor tekrar başvuru yapicaz dendi Perşembe günü için bu hafta çıkarmı sizce

Merhaba, bir kaç sorum olacak bu konu ile ilgili, yer hizmetleri memuru eğitimi toplam ne kadar sürüyor acaba süre olarak, eğitim bittikten ne kadar sonra kart çıkıyor ve işe başlanıyor, birde eğitim sadece hafta içi 5 gün olup cumartesi pazar tatil mi

Merhaba, bir kaç sorum olacak bu konu ile ilgili, yer hizmetleri memuru eğitimi toplam ne kadar sürüyor acaba süre olarak, eğitim bittikten ne kadar sonra kart çıkıyor ve işe başlanıyor, birde eğitim sadece hafta içi 5 gün olup cumartesi pazar tatil mi
Haftasonu tatil. Toplam 23 gün sürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.