TGS TGS İSTANBUL EĞİTİMDE OLANLAR VAR MI ?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ilk eğitim sınıfı açılmış diye çok duyum geliyor. Eğitimde olan ya da bu konu hakkında kesin bilgisi duyumu olan buraya yazabilir mi ? (YHM için )

admin

Admin
Moderatör
Son alımdan hiç olumlu veya olumsuz sonuç alan olmadı arkadaşlar.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Son alımdan hiç olumlu veya olumsuz sonuç alan olmadı arkadaşlar.
Admin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?

admin

Admin
Moderatör
Admin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?
Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenler

alibeyy

HavaPersonel.Com
Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenler
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.

alibeyy

HavaPersonel.Com
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım tgs'yi günlerce aramama rağmen yanıt alamıyorum kimseden;istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.

admin

Admin
Moderatör
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.
Ben yetkili biri değilim. istihdam@tgs.aero mail adresi üzerinden firma ikya ulaşabilirsiniz.

aeo

HavaPersonel.Com
DTM de sizin mesajı attığınız tarihte TGS bünyesine alınan mühendislere eğitim veriliyordu, eğitim sınıfları onlar için açıldı büyük ihtimalle

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Eğitim sınıfı açıldı iki gün önce benim arkadaşım başladı suanda ilk eğitimde toplam 150 kişi varmış

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
@admin 150 kişilik eğitim sınıfı varmış acaba yeni alım yaparlar mı yoksa 150 kişi ile tamamladılar mı

negzel

HavaPersonel.Com
Harekat memuru ve yhm ayrı mi olur acaba?

negzel

HavaPersonel.Com
Ayrı zamanda mi çağırırlar diye merak ettim, şuankiler hep yhm mi? Yoksa harekat memuru mu?

Konuyu okuyanlar;