Eğitimde olan kendini ifşa eder mi senceArkadaşlar ilk eğitim sınıfı açılmış diye çok duyum geliyor. Eğitimde olan ya da bu konu hakkında kesin bilgisi duyumu olan buraya yazabilir mi ? (YHM için )
Neden ifşa etsin kötü bir şey mi sanki anonim burda ayrıca herkesEğitimde olan kendini ifşa eder mi sence
Admin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?Son alımdan hiç olumlu veya olumsuz sonuç alan olmadı arkadaşlar.
Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenlerAdmin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenler
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım tgs'yi günlerce aramama rağmen yanıt alamıyorum kimseden;istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.
Ben yetkili biri değilim. istihdam@tgs.aero mail adresi üzerinden firma ikya ulaşabilirsiniz.@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.
DTM de sizin mesajı attığınız tarihte TGS bünyesine alınan mühendislere eğitim veriliyordu, eğitim sınıfları onlar için açıldı büyük ihtimalleAdmin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?
Tamamlanmaz hazirana kadar devam eder alım@admin 150 kişilik eğitim sınıfı varmış acaba yeni alım yaparlar mı yoksa 150 kişi ile tamamladılar mı
Eğitimleri ayrı onların diye biliyorumHarekat memuru ve yhm ayrı mi olur acaba?
Evet harekat ve yolcu hizmetleri eğitimleri ve sınıfları farklıHarekat memuru ve yhm ayrı mi olur acaba?
Aynı zamanda eğitime alırlar.Ayrı zamanda mi çağırırlar diye merak ettim, şuankiler hep yhm mi? Yoksa harekat memuru mu?