Mrnobody

Üye
1 Ağu 2023
873
186
0
Arkadaşlar ilk eğitim sınıfı açılmış diye çok duyum geliyor. Eğitimde olan ya da bu konu hakkında kesin bilgisi duyumu olan buraya yazabilir mi ? (YHM için )

Admin bu eğitim sınıfı açıldı diye söyleyenler var bu eğitimde olanlar daha önceden yani bu son alımdan önce dyned sistemiyle katılanlar olabilir mi ?
Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenler

Hayır muhtemelen daha önceki dönemlerde başvurup aşamaları tamamlayıp eğitim bekleyenler
@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.

@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım tgs'yi günlerce aramama rağmen yanıt alamıyorum kimseden;istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.

@admin merhaba sizleri rahatsız ediyorum fakat iletişime geçebileceğim tek yetkili kişi sizsiniz sanırım; istanbul havalimanı yolcu hizmetleri pozisyonu.online ingilizce sınavına 26 ocak günü girmiştim fakat ayın 13 ü itibariyle halen yerinde ingilizce sınavı için bir mesaj alamadım. (sınavlarım iyi geçtiği takdirde). yerinde sınav için mesaj almayan arkadaşlar olumsuz mu değerlendirildi acaba? artık bu saatten sonra bir mesaj alabileceğimizi düşünmüyorum şahsen. yani sizin bu konu ile ilgili bir bilginiz var ise bizim gibi mesaj bekleyen arkadaşlarımız da aydınlanmış olur bu konu hakkında. teşekkür ederim geri dönüş yapmanız beni onure edecektir.
Ben yetkili biri değilim. istihdam@tgs.aero mail adresi üzerinden firma ikya ulaşabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.