Admin iep hakkında bilginiz varmi ?neden peki böyle Bi eğitimi tercih ettiler daha önce dtmde eğitimler oluyordu

Dediğiniz gibi son aylarda sigortanız var ise zaten siz bundan yararlanamıyorsunuz. Öncelik tanınır tanınmaz bilmiyorum ancak kalifiye personeli her zaman işe almak isterler. Yani iş sizde bitiyor.
Anladım teşekkürler bilgi için, umarım dediğiniz gibidir eğer yeterince kalifiyeli olursak almaları mümkün tabi

Dediğiniz gibi son aylarda sigortanız var ise zaten siz bundan yararlanamıyorsunuz. Öncelik tanınır tanınmaz bilmiyorum ancak kalifiye personeli her zaman işe almak isterler. Yani iş sizde bitiyor.
Uzun zamandır sigortası olmayan çalışmayan biri peki bu durumda öncelik mi oluyor avantaj mı oluyor dezavantaj mı

Uzun zamandır sigortası olmayan çalışmayan biri peki bu durumda öncelik mi oluyor avantaj mı oluyor dezavantaj mı
Sigortası olmayan biri sanki bu durumda öncelik tanınıyor gibi duruyor iep sistemini bilen biri bizi aydınlatabilirmi?

Sanki dyned ve dtmde eğitim daha güzeldi insan ikilemde kalıyor çünkü
Yine aynı arkadaşlar iep dediğiniz şey bundan farklı değil. Eğitimler dtm, ist aydın üni veya kuyumcukentte veriliyor. Yhm eğitimi 23 gün sürer kalan eğitim limanda devam eder.

Kurul mülakatında kendinizi tanıtmanızı, varsa geçmiş işlerinizdeki tecrubelerinizi, eğer yoksa stres anında nasıl başa çıkarsınız? Sinirli bir yolcuyla nasıl anlaşırsınız tarzında sorular vardı. Genel bilgilendirmede maaş, servis, sigorta, vardiya hakkında bilgi verdiler, kronik rahatsızlık ve görünen yerde dövme piercing var mı diye sordular. Aklima gelenler bunlar
Bunlar ingilizcemiydi yoksa full Türkçemi geçti teşekkür ederim

Yine aynı arkadaşlar iep dediğiniz şey bundan farklı değil. Eğitimler dtm, ist aydın üni veya kuyumcukentte veriliyor. Yhm eğitimi 23 gün sürer kalan eğitim limanda devam eder.
Anladım hayırlısı olsun herkes için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.