Yine aynı arkadaşlar iep dediğiniz şey bundan farklı değil. Eğitimler dtm, ist aydın üni veya kuyumcukentte veriliyor. Yhm eğitimi 23 gün sürer kalan eğitim limanda devam eder.
admin aydın üvn ulaşım sıkıntısı olanlar için bir kolaylık var mı

Kuyumcukentte eğitim verilmeye devam ediliyor mu? Yoksa sadece dtm mi?

İşkur iep programı bana sorulmadı ve işkur kaydım da yok ancak ieplilerle aynı miktar yattı bugün bana da, net olan maaşı mı alacağım bu ay yoksa günlük 850 olan mı biliyor musunuz acaba

İşkur iep programı bana sorulmadı ve işkur kaydım da yok ancak ieplilerle aynı miktar yattı bugün bana da, net olan maaşı mı alacağım bu ay yoksa günlük 850 olan mı biliyor musunuz acaba
eğitim boyu maaş asgari oluyor eğitim bitince temel maaşınız yatmaya başlıyor 6 ay tamamlanınca yan haklarınızı kazanıyorsunuz iep programını kabul edenlerin yarı maaşı işkurdan yarı maaşı tgsden geliyor

eğitimlerde net maaş olan 34 verilmiyor muydu primsiz yan haksız
eğitim boyu maaş asgari oluyor eğitim bitince temel maaşınız yatmaya başlıyor 6 ay tamamlanınca yan haklarınızı kazanıyorsunuz iep programını kabul edenlerin yarı maaşı işkurdan yarı maaşı tgsden geliyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.