Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aralarında bir fark yoktur yani birinci grup dolduğunda ikinci gruba eğitim planlaması yapılır. Düşündüğünüz kadar komplike bir durum değil. Birinci grup neye göre belirlendi diye merak ediyorsunuz ancak sadece denk gelmiştir...
Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum
Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum
Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba
Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.