L
Lbj07
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitimi 1. Ve 2. Grup olarak ayırmalarının nedeni nedir? Başarı sırası mı yoksa alfabetik sıra mı? Yoksa başka bir yöntem mi var?
1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilirBunu ben de merak ediyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir
Arkadaşlar burası farklı bir konu. Mülakat olumlu olumsuz sonuçlanankar diye bir sürü başlık var. Oraya yazabilirsiniz.Arkadaşlar benide Antalya yhm için olumlu oldu diye aradılar ama daha SMS gelmedi size geldi mi bir de arayan numara normal cep numarası mı yoksa İstanbul numarası mıydı?
Benim bildiğim 1.gruba 1 ay üzeri sigorta girişi olmayanları aldılar.1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir
Üzgünüm anlık olarak ilk karşıma çıkan konuya yazdım dediğiniz gibi yapmam gerekirdiArkadaşlar burası farklı bir konu. Mülakat olumlu olumsuz sonuçlanankar diye bir sürü başlık var. Oraya yazabilirsiniz.
Benimde yoktu.Benim bildiğim 1.gruba 1 ay üzeri sigorta girişi olmayanları aldılar.
Olmaz tabiki neden olsun böyle bir şey. Hayırlı olsun yeni işiniz..Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum
Mülakata ne zaman girmiştiniz ve olumlu dönüş ne zaman olduMerhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum
Doğru değil.Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba