TGS Tgs Antalya Yolcu Hizmetleri 1 Ve 2. Grup Eğitim Farkı

• Konbuyu başlatan Lbj07
  • Başlangıç tarihi
L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitimi 1. Ve 2. Grup olarak ayırmalarının nedeni nedir? Başarı sırası mı yoksa alfabetik sıra mı? Yoksa başka bir yöntem mi var?

L

Leon718

HavaPersonel.Com
Bunu ben de merak ediyorum

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Bunu ben de merak ediyorum
1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir 😀

L

Leon718

HavaPersonel.Com
1. Gruba Antalya yhm için sonuçlar gitmeye başlamış ama bana hala bir dönüş olmadı. Oysa ki mülakatım baya iyi geçti ve 2 dilden mülakata girdim. 1. Gruba çağırmalarını bekliyorum ama sanırım 2. Gruba çağıracaklar gibi duruyor. Grubun başarı sırası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta belki sürpriz yapıp 2. Gruba bile çağırmayacaklar kim bilir 😀
Hayırlısı olsun hakkımızda

E

edayl

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benide Antalya yhm için olumlu oldu diye aradılar ama daha SMS gelmedi size geldi mi bir de arayan numara normal cep numarası mı yoksa İstanbul numarası mıydı?

Z

zemo

HavaPersonel.Com
Normal cep numarasıydı galiba, sms yakında gelecektir diye düşünüyorum.

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benide Antalya yhm için olumlu oldu diye aradılar ama daha SMS gelmedi size geldi mi bir de arayan numara normal cep numarası mı yoksa İstanbul numarası mıydı?
Arkadaşlar burası farklı bir konu. Mülakat olumlu olumsuz sonuçlanankar diye bir sürü başlık var. Oraya yazabilirsiniz.

Z

zemo

HavaPersonel.Com
Benim bildiğim 1.gruba 1 ay üzeri sigorta girişi olmayanları aldılar.

E

edayl

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar burası farklı bir konu. Mülakat olumlu olumsuz sonuçlanankar diye bir sürü başlık var. Oraya yazabilirsiniz.
Üzgünüm anlık olarak ilk karşıma çıkan konuya yazdım dediğiniz gibi yapmam gerekirdi

Z

zemo

HavaPersonel.Com
O zaman değişik bi durum İnşallah bi an önce haber alırsınız

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
@admin bir bilgin var mı?

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar aralarında bir fark yoktur yani birinci grup dolduğunda ikinci gruba eğitim planlaması yapılır. Düşündüğünüz kadar komplike bir durum değil. Birinci grup neye göre belirlendi diye merak ediyorsunuz ancak sadece denk gelmiştir...

F

F32

HavaPersonel.Com
Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum:(

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum:(
Olmaz tabiki neden olsun böyle bir şey. Hayırlı olsun yeni işiniz..

• Like
Tepkiler: F32
F

F32

HavaPersonel.Com
anladım teşekkür ederim :))

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Mülakata ne zaman girmiştiniz ve olumlu dönüş ne zaman oldu

E

Emrcelik

HavaPersonel.Com
Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba

admin

admin

Admin
Moderatör
Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba
Doğru değil.

Konuyu okuyanlar;