Arkadaşlar aralarında bir fark yoktur yani birinci grup dolduğunda ikinci gruba eğitim planlaması yapılır. Düşündüğünüz kadar komplike bir durum değil. Birinci grup neye göre belirlendi diye merak ediyorsunuz ancak sadece denk gelmiştir...

• Like
Tepkiler: Lbj07
Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum:(

Merhabalar, tgs antalyadan olumlu dönüş aldım fakat okul dolayısıyla 18 martta eğitime başlayamayacağımı belirttim. 2. Gruba dahil etme fikrini öne sundular kabul ettim. Aramamaları gibi bir durum söz konusu olur mu merak ediyorum:(
Olmaz tabiki neden olsun böyle bir şey. Hayırlı olsun yeni işiniz..

• Like
Tepkiler: F32
Mülakata ne zaman girmiştiniz ve olumlu dönüş ne zaman oldu

Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba

Bu büyük istihdamı yaza hazırlık olarak değerlendirenler var. 6 ay dolunca çoğu insan çıkarılacağını söylüyorlar doğru mu bu? Şehit dışından taşınanlar var masraf edenler var… geçen sene yaza doğru da böyle büyük bi alım yapıldı mı acaba
Doğru değil.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.