Anlaşmalı hastaneler var. Özel Florya Hastanesi’nde istenen bütün tetkikleri 600 TL’ye almıştım ben. Aynı gün içinde, ortalama 2-3 saat civarı bir sürede teslim ediyorlar bütün sonuçları.

Anladım, sağlık raporunun herhangi bir geçerlilik süresi var mıydı peki? Hemen ertesi gün istemeleri özel hastaneye mecbur bırakır çünkü insanı. Örnek veriyorum sağlık raporu en geç bir hafta önce alınmış olmalı gibi bir şart var mıydı?
böyle bir ibare görmedim ama ben ekosistem group başakşehirde 750 ye halletim hemen en geç 40 dk içinde sonuçlar çıkıyor hepsi

13 çok erken değil mi ya inşallah 16dır🥺

Farklı eğitim grupları da açılacak olabilir. 13’ü için dönüş olmazsa şayet sonrasında da olabilir ümidinizi kaybetmeyin. Ayrıca Linkedin üzerinden TGS İK personelleri ile iletişime geçerek durumunuzla alakalı bilgi rica edebilirsiniz, yardımcı oluyorlar.

Anlaşmalı hastaneler var. Özel Florya Hastanesi’nde istenen bütün tetkikleri 600 TL’ye almıştım ben. Aynı gün içinde, ortalama 2-3 saat civarı bir sürede teslim ediyorlar bütün sonuçları.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim, o zaman herhangi bir sorun olmayacaktır. Ben şu ana kadar olumsuz mesaj almayanların olumlu olacağını düşünüyorum zira olumsuz olsaydı diğer arkadaşlar gibi bize de mesaj atılırdı.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim, o zaman herhangi bir sorun olmayacaktır. Ben şu ana kadar olumsuz mesaj almayanların olumlu olacağını düşünüyorum zira olumsuz olsaydı diğer arkadaşlar gibi bize de mesaj atılırdı.

Elbette, olumsuz mesaj alana kadar umudu yitirmemek lazım. Dediğim gibi, Linkedin üzerinden İK personellerine ulaşabilirseniz bilgi almak amaçlı yardımcı oluyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.