Kanka merak ettiğim konu bu soruyu acaba ingilizcesi iyi olmayanları farklı bir alana yerleştirmek içinmi yoksa adayın iş olsunda ne olursa olsun mantığında olup olmadığını anlamak için tuzak bir soru halindemi sordukları

Kanka merak ettiğim konu bu soruyu acaba ingilizcesi iyi olmayanları farklı bir alana yerleştirmek içinmi yoksa adayın iş olsunda ne olursa olsun mantığında olup olmadığını anlamak için tuzak bir soru halindemi sordukları
Hayır harekata da personel eksiği var ve sadece erkek alıyorlar bu yüzden erkek adaylara uygun gördüklerine teklif ediyorlar

Anladım bana da soruldu bu soru da benim ingilizcem c1 seviyesinde yurt dışında okudum. Mülakatta biraz stres yaptım ne kadar iyi ifade edebildim kendimi bilemiyorum ama yhm tercih ettiğimi dile getirdim .

Harekat memurluğu konusunda bana da çok konuştular, yapabilir misiniz vs. diye sordular, sonra ben bunu yapabilirim (üstesinden gelebilirim) dedim, sonra yhm mi yoksa harekat m. mi dediler? Cevaben üstesinden gelebilirim yetkinligim var dedim, ama tercihen kendimi bir yere bağlamak istemiyorum diye net cevap verdim.

Arkadaşlar bugün eğitime girecek olan arkadaşlar Eğitim sınıfları kaç kişilik ve kaç sınıf var söyleyebilir mi

Bana ingilizce olarak kendini tanıt dendi tanıttım.Daha sonra ingilizce olarak sırasıyla iş tecrübelerim ve ingilizce seviyem soruldu .Son olarakta 2 tane uzun soru sordu onları anlayamadığımı söyleyince türkçe mülakatına alındım.Jüri yardımcı oluyor tıkandığin yerde destek veriyorlar
Yerinde İngilizce sınavı olduktan kaç gün sonra mülakata çağrıldınız acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.