Çok zorlu bi süreç değil yani ben de çok stresliyim başka ne soruyorlar bilgidi olan var mı
Bana da İngilizce kendini tanıt dediler tanıttım sonra tgs hakkında ne biliyorsun diye sorduklarında soruyu anladım ancak cevap verirken heyecandan çok bocaladim. Sonra su içilebilirsin dediler ve su içtikten sonra bana iş hayatımla ilgili soru geldi onu da cevapladım ve son soru olarak neden bu pozisyona başvurdun dediler ve bende heyecanım geçmişti sakin ve rahat bir şekilde açıkladım. Türkçe mülakata geçtiğimizde ise maaş şartlar vs hakkında bilgi verdiler. Türkçe kısmı biraz sohbet havasında geçti. Aslında hiç kasmaya gerek yokmuş çıkınca anladım ama iş işten geçti:/

Bana da İngilizce kendini tanıt dediler tanıttım sonra tgs hakkında ne biliyorsun diye sorduklarında soruyu anladım ancak cevap verirken heyecandan çok bocaladim. Sonra su içilebilirsin dediler ve su içtikten sonra bana iş hayatımla ilgili soru geldi onu da cevapladım ve son soru olarak neden bu pozisyona başvurdun dediler ve bende heyecanım geçmişti sakin ve rahat bir şekilde açıkladım. Türkçe mülakata geçtiğimizde ise maaş şartlar vs hakkında bilgi verdiler. Türkçe kısmı biraz sohbet havasında geçti. Aslında hiç kasmaya gerek yokmuş çıkınca anladım ama iş işten geçti:/
İngilizce ortalama kaç dakika sürüyor sizce? Ve cevap veremediğiniz soruda ne yapmamız gerekiyor:/

İngilizce ortalama kaç dakika sürüyor sizce? Ve cevap veremediğiniz soruda ne yapmamız gerekiyor:/
3-4 dk maksimum 5 dk sürüyor. Bence eğer o an heyecandan cümleyi toparlamada zorluk çekerseniz could you let me think for a few seconds diyerek düzgün cümle toparlamak adına birkaç sn kazanabilirsiniz. Aslında bunu söylememdeki neden şu ben Erasmus yaptığımda gittigim üniversite gitmeden önce skype uzwrinden ingilizce mülakat yapmışlardı ve bunu burada kullanmıştım ve cümleyi toparlamada işe yarar olmuştu. Tabi size mantıklı gelmeyebilir.

3-4 dk maksimum 5 dk sürüyor. Bence eğer o an heyecandan cümleyi toparlamada zorluk çekerseniz could you let me think for a few seconds diyerek düzgün cümle toparlamak adına birkaç sn kazanabilirsiniz. Aslında bunu söylememdeki neden şu ben Erasmus yaptığımda gittigim üniversite gitmeden önce skype uzwrinden ingilizce mülakat yapmışlardı ve bunu burada kullanmıştım ve cümleyi toparlamada işe yarar olmuştu. Tabi size mantıklı gelmeyebilir

teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.