Ben de mülakata 20 şubatta ilk grupta girdim, haber bekliyorum. Kimseyi cagirmamışlar mi?

Kurul mülakatında ne soruyorlar? İngilizce ne soruyorlar ve kaç dk sürüyor ortalama
Bana ingilizce olarak kendini tanıt dendi tanıttım.Daha sonra ingilizce olarak sırasıyla iş tecrübelerim ve ingilizce seviyem soruldu .Son olarakta 2 tane uzun soru sordu onları anlayamadığımı söyleyince türkçe mülakatına alındım.Jüri yardımcı oluyor tıkandığin yerde destek veriyorlar

• Like
Tepkiler: kullanmıyorumm
Bana ingilizce olarak kendini tanıt dendi tanıttım.Daha sonra ingilizce olarak sırasıyla iş tecrübelerim ve ingilizce seviyem soruldu .Son olarakta 2 tane uzun soru sordu onları anlayamadığımı söyleyince türkçe mülakatına alındım.Jüri yardımcı oluyor tıkandığin yerde destek veriyorlar
Çok zorlu bi süreç değil yani ben de çok stresliyim başka ne soruyorlar bilgidi olan var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.