TGS Tgs 20 Şubat Grubu

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
TGS 20 Şubat Grubu Dönüş alan varmı

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Dönüş alanlar bilgi verirse çok sevinirim

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatında ne soruyorlar? İngilizce ne soruyorlar ve kaç dk sürüyor ortalama

N

negzel

HavaPersonel.Com
Ben de mülakata 20 şubatta ilk grupta girdim, haber bekliyorum. Kimseyi cagirmamışlar mi?

beritanbaturr

beritanbaturr

HavaPersonel.Com
Ben de mülakata 20 şubatta ilk grupta girdim, haber bekliyorum. Kimseyi cagirmamışlar mi?
Bende 13.15 grubunda girdim sınava. Sanırım forumda çağırılan yok. Yani ben görmedim.

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatında ne soruyorlar? İngilizce ne soruyorlar ve kaç dk sürüyor ortalama
Bana ingilizce olarak kendini tanıt dendi tanıttım.Daha sonra ingilizce olarak sırasıyla iş tecrübelerim ve ingilizce seviyem soruldu .Son olarakta 2 tane uzun soru sordu onları anlayamadığımı söyleyince türkçe mülakatına alındım.Jüri yardımcı oluyor tıkandığin yerde destek veriyorlar

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Bana ingilizce olarak kendini tanıt dendi tanıttım.Daha sonra ingilizce olarak sırasıyla iş tecrübelerim ve ingilizce seviyem soruldu .Son olarakta 2 tane uzun soru sordu onları anlayamadığımı söyleyince türkçe mülakatına alındım.Jüri yardımcı oluyor tıkandığin yerde destek veriyorlar
Çok zorlu bi süreç değil yani ben de çok stresliyim başka ne soruyorlar bilgidi olan var mı

beritanbaturr

beritanbaturr

HavaPersonel.Com
Çok zorlu bi süreç değil yani ben de çok stresliyim başka ne soruyorlar bilgidi olan var mı
Bana da İngilizce kendini tanıt dediler tanıttım sonra tgs hakkında ne biliyorsun diye sorduklarında soruyu anladım ancak cevap verirken heyecandan çok bocaladim. Sonra su içilebilirsin dediler ve su içtikten sonra bana iş hayatımla ilgili soru geldi onu da cevapladım ve son soru olarak neden bu pozisyona başvurdun dediler ve bende heyecanım geçmişti sakin ve rahat bir şekilde açıkladım. Türkçe mülakata geçtiğimizde ise maaş şartlar vs hakkında bilgi verdiler. Türkçe kısmı biraz sohbet havasında geçti. Aslında hiç kasmaya gerek yokmuş çıkınca anladım ama iş işten geçti:/

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Bana da İngilizce kendini tanıt dediler tanıttım sonra tgs hakkında ne biliyorsun diye sorduklarında soruyu anladım ancak cevap verirken heyecandan çok bocaladim. Sonra su içilebilirsin dediler ve su içtikten sonra bana iş hayatımla ilgili soru geldi onu da cevapladım ve son soru olarak neden bu pozisyona başvurdun dediler ve bende heyecanım geçmişti sakin ve rahat bir şekilde açıkladım. Türkçe mülakata geçtiğimizde ise maaş şartlar vs hakkında bilgi verdiler. Türkçe kısmı biraz sohbet havasında geçti. Aslında hiç kasmaya gerek yokmuş çıkınca anladım ama iş işten geçti:/
İngilizce ortalama kaç dakika sürüyor sizce? Ve cevap veremediğiniz soruda ne yapmamız gerekiyor:/

beritanbaturr

beritanbaturr

HavaPersonel.Com
İngilizce ortalama kaç dakika sürüyor sizce? Ve cevap veremediğiniz soruda ne yapmamız gerekiyor:/
3-4 dk maksimum 5 dk sürüyor. Bence eğer o an heyecandan cümleyi toparlamada zorluk çekerseniz could you let me think for a few seconds diyerek düzgün cümle toparlamak adına birkaç sn kazanabilirsiniz. Aslında bunu söylememdeki neden şu ben Erasmus yaptığımda gittigim üniversite gitmeden önce skype uzwrinden ingilizce mülakat yapmışlardı ve bunu burada kullanmıştım ve cümleyi toparlamada işe yarar olmuştu. Tabi size mantıklı gelmeyebilir.

N

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
3-4 dk maksimum 5 dk sürüyor. Bence eğer o an heyecandan cümleyi toparlamada zorluk çekerseniz could you let me think for a few seconds diyerek düzgün cümle toparlamak adına birkaç sn kazanabilirsiniz. Aslında bunu söylememdeki neden şu ben Erasmus yaptığımda gittigim üniversite gitmeden önce skype uzwrinden ingilizce mülakat yapmışlardı ve bunu burada kullanmıştım ve cümleyi toparlamada işe yarar olmuştu. Tabi size mantıklı gelmeyebilir

teşekkür ederim

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
N

nonflying

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Eğitim sınıfları kaç kişilik şuan ve kaç sınıf var

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Dönüş alan var mı