her sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiysn
her sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederiysn
Mantık ve matematik soru tipleri hakkında bilginiz var mı acaba? Yanlış değilsem kumpas mikrometre sorulacak ama farklı bir durum var mı bilmiyorum.Yanlış hatırlamıyorsam genel yetenek için 30 soru sorulup 30 dk veriliyor ingilizce için 30 soru 25 dk tam terside olabilir
Mantık ve matematik soru tipleri hakkında bilginiz var mı acaba? Yanlış değilsem kumpas mikrometre sorulacak ama farklı bir durum var mı bilmiyorum.
Detaylar ve zamanınız için teşekkür ederim, mümkünse benzer soru tiplerine dair örnek linkleri paylaşır mısınız? Soyut analiz, mantık yazdığımda çok veri bulamadım yani gidip de A kesişim B gibi sorular sormaz değil mi?Soyut analiz, mantık ve şekiller ağırlıklı çıkıyor. Tamamen süre yönetmeye yönelik sorular. İnternet üzerinden benzer soru tiplerine ulaşabilirsiniz.
Soruları hatırlamıyorum 30 soru 30 dkkaydı yanlış hatırlamıyorsamher sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Süre sıkıntısı çekmediğin sürece ingilizceyi yapabilirsin.Ama tabii B1-B2 seviyesi olarak söylüyorum bunu.Hayır Shgm'nin yaptığına benzer yanı yok denilecek kadar az ne yazık ki . 25 genel yetenek 30 ingilizce sorusu oluyor .Dakikaları 25-25 olarak belirtiliyor.Dediğim gibi tamamen süre kullanımına ve mevcut işlem ve bilgi hızına bağlı bir sınavher sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Genel yetenek 25, genel İngilizce 30 dk evet, B1-B2 seviyelerinde soruldu. Dediğiniz gibi SHGM ile alakalı sorular yoktu, genel yetenekte zor soruları sona bırakınca süreyi ucu ucuna yetiştirebildim, işlem hızı ve kafa karıştırıcı sorular mevcuttu. Tam da olması gereken oldu. Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Süre sıkıntısı çekmediğin sürece ingilizceyi yapabilirsin.Ama tabii B1-B2 seviyesi olarak söylüyorum bunu.Hayır Shgm'nin yaptığına benzer yanı yok denilecek kadar az ne yazık ki . 25 genel yetenek 30 ingilizce sorusu oluyor .Dakikaları 25-25 olarak belirtiliyor.Dediğim gibi tamamen süre kullanımına ve mevcut işlem ve bilgi hızına bağlı bir sınav
hala çağırılmayan var mı? bana da nisan mayıs ayı maili fakat çağırılmadım daha.Teknik destek personeli nisan mayıs aylarında mülakata çağırılacaksınız maili alıp halen çağırılmadım mülakata çağırılan var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.