U
Uzaylı
HavaPersonel.Com
Teknik destek personeli nisan mayıs aylarında mülakata çağırılacaksınız maili alıp halen çağırılmadım mülakata çağırılan var mı?
Bilmiyorum ama beklemekten başka çare yok.bende çağrılmadım halen bekliyorum ne yapmalıyız.
ben ocakta başvurmuştum bekliyorum hala hocam mail falan da attım hareket yok halaTeknik destek personeli nisan mayıs aylarında mülakata çağırılacaksınız maili alıp halen çağırılmadım mülakata çağırılan var mı?
Genel yetenek ve ingilizce sınavına ne zaman girmiştiniz ki ? Ben 4 Mayıs'ta girdim ama olumlu ya da olumsuz herhangi bir mail almadım daha.Bana da nisan mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız maili geldi fakat bende beklemekteyim.
bana henüz genel yetenek ve ingilizce daveti gelmedi hocam10 martta girdim. 25 martta nisan mayıs ayında davet ediliyor olacaksınız maili aldım.
vallahi daha sınava gitmeyen kişilerde var anlamadım.bana henüz genel yetenek ve ingilizce daveti gelmedi hocam
15 günde gelmiş demek ki. 17 gün geçti bizde halen geri bildirim yok10 martta girdim. 25 martta nisan mayıs ayında davet ediliyor olacaksınız maili aldım.
Maili hangi adrese attın geri dönüş yaptılar mıben ocakta başvurmuştum bekliyorum hala hocam mail falan da attım hareket yok hala
dönmediler hocamMaili hangi adrese attın geri dönüş yaptılar mı
Uçak teknolojisiGeri dönüş alamayanlar hangi bölümden mezunsunuz acaba bende geri dönüş almadım ve bildiğim kadarıyla mezun olduğumuz bölüme göre cagriliyor
Bende Uçak teknolojisi bölümü mezunuyumGeri dönüş alamayanlar hangi bölümden mezunsunuz acaba bende geri dönüş almadım ve bildiğim kadarıyla mezun olduğumuz bölüme göre cagriliyor
Umarım yakında geri dönüş alabiliriz arkadaşlar ben de sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü mezunuyumUçak teknolojisi
Hayırlısı daha bekleyip görücezUmarım yakında geri dönüş alabiliriz arkadaşlar ben de sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü mezunuyum
Öncelikle sınavda süre çok önemli süreyi çok dikaktli kullanmalısınız genel yetenekde görselli mantık soruları ve matematiksel oyunlar mevcut ingilizcede ise üst düzey ingilizce gerekli. Soru cümleleri boşluk doldurma vs. Şimdiden başarılarbilgi verir misiniz sınav hakkında instagram ybktr
her sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederimÖncelikle sınavda süre çok önemli süreyi çok dikaktli kullanmalısınız genel yetenekde görselli mantık soruları ve matematiksel oyunlar mevcut ingilizcede ise üst düzey ingilizce gerekli. Soru cümleleri boşluk doldurma vs. Şimdiden başarılar