THYTEKNİK Teknik Destek Personeli

• Konbuyu başlatan Uzaylı
  • Başlangıç tarihi
U

Uzaylı

HavaPersonel.Com
Teknik destek personeli nisan mayıs aylarında mülakata çağırılacaksınız maili alıp halen çağırılmadım mülakata çağırılan var mı?

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
bende çağrılmadım halen bekliyorum ne yapmalıyız.

E

efekargin12

HavaPersonel.Com
Bana da nisan mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız maili geldi fakat bende beklemekteyim.

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Teknik destek personeli nisan mayıs aylarında mülakata çağırılacaksınız maili alıp halen çağırılmadım mülakata çağırılan var mı?
ben ocakta başvurmuştum bekliyorum hala hocam mail falan da attım hareket yok hala

M

Mehmet Sultan

HavaPersonel.Com
Bana da nisan mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız maili geldi fakat bende beklemekteyim.
Genel yetenek ve ingilizce sınavına ne zaman girmiştiniz ki ? Ben 4 Mayıs'ta girdim ama olumlu ya da olumsuz herhangi bir mail almadım daha.

E

efekargin12

HavaPersonel.Com
10 martta girdim. 25 martta nisan mayıs ayında davet ediliyor olacaksınız maili aldım.

K

Kaannr

HavaPersonel.Com
27/04/2023 tarihinde Genel Yetenek ve genel ingilizce sınavına girdim hala dönüş alamadım

C

cabincrew

HavaPersonel.Com
Geri dönüş alamayanlar hangi bölümden mezunsunuz acaba bende geri dönüş almadım ve bildiğim kadarıyla mezun olduğumuz bölüme göre cagriliyor

M

Mehmet Sultan

HavaPersonel.Com
Geri dönüş alamayanlar hangi bölümden mezunsunuz acaba bende geri dönüş almadım ve bildiğim kadarıyla mezun olduğumuz bölüme göre cagriliyor
Bende Uçak teknolojisi bölümü mezunuyum

K

Kaannr

HavaPersonel.Com

bilgi verir misiniz sınav hakkında instagram ybktr
Öncelikle sınavda süre çok önemli süreyi çok dikaktli kullanmalısınız genel yetenekde görselli mantık soruları ve matematiksel oyunlar mevcut ingilizcede ise üst düzey ingilizce gerekli. Soru cümleleri boşluk doldurma vs. Şimdiden başarılar

• Like
Tepkiler: ybk
Y

ybk

HavaPersonel.Com
Öncelikle sınavda süre çok önemli süreyi çok dikaktli kullanmalısınız genel yetenekde görselli mantık soruları ve matematiksel oyunlar mevcut ingilizcede ise üst düzey ingilizce gerekli. Soru cümleleri boşluk doldurma vs. Şimdiden başarılar
her sınavda kaç soru soruluyor, süreleri ne kadar, mantık ve matematik soruları için örnek verme şansınız var mı? ingilizce sınavı shgm’nin yaptığına benzer mi? iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Konuyu okuyanlar;