Az önce İnsan Kaynakları Danışmayı aradım, ilk defa açtılar, hala mülakat hakkında mail gelmediğine dair bilgilendirme yaptım. ''Maili beklemelisiniz, planlama hala devam ediyor'' şeklinde bir cevap verdiler. Artık ne olacağını kestiremiyorum.

Genel yetenek ve ingilizce sınavına giren varmı varsa ingilizce sınavı soruları nasıldı hatırlayan yazabilir mi

Genel yetenek ve ingilizce sınavına giren varmı varsa ingilizce sınavı soruları nasıldı hatırlayan yazabilir mi
ingilizce basit a2-b1 arasi gidip geliyor. eger iyi derece ingilizcen varsa ordan sikinti cikmaz. genel yetenekte basit matematik

acaba bi geri dönüs oldumu size? Bana da nisan-mayis dendi hala bi geri dönüs yok.Eğer cagirmayacaklarsa da cagirmasinlar ama bi mail atsinlar 4 aydir mülakat maili bekliyorum.

Dün sabah mülakat maili elime ulaştı 5 ayın ardından. 6 Ağustosta teknik ve birim mülakatına gireceğim. Tavsiyelere açığım ve sizden şans diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.