THYTEKNİK Teknik Destek Personeli Mülakatları Hk.

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba, Teknik Destek Personeli mülakatına 17 Şubat'da Sınav Merkezi'nde girdim. Sınavın içieriği Genel Yetenek ve İngilizce. Sınav bilgisayar üzerinden test olarak gerçekleşiyor. Şuana kadar bana geri dönüş sağlanmadı. Sizlerde durum nedir?
Durumlarımızı bu konu üzerinden paylaşabiliriz, birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Ekstra olarak, şuanda Teknik Destek Personeli olarak çalışan bir arkadaşımız var ise maaş ve çalışma şartları hakkında bir bilgilendirme yapabilirse seviniriz.

ulus34

HavaPersonel.Com
Valla bize daha sınav maili bile gelmedi :d

Sin10

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar süreç kademeli işliyor siz mülalata çağırılsanız bile sınav süreçleri devam edecektir. Ben geçen sene sınav süreciyle toplam mülakatlar dahil 3 aylık bir süreçti. İlan açılalı 1 ay olacak daha yeni yeni sınav mailleri atılıyor. Çok aceleci olmayın sabır işi bu iş.

xRonnie

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar süreç kademeli işliyor siz mülalata çağırılsanız bile sınav süreçleri devam edecektir. Ben geçen sene sınav süreciyle toplam mülakatlar dahil 3 aylık bir süreçti. İlan açılalı 1 ay olacak daha yeni yeni sınav mailleri atılıyor. Çok aceleci olmayın sabır işi bu iş.
Merhaba, şuanda çalışıyor musunuz çalışıyorsanız şartları nelerdir acaba?

qwerty

HavaPersonel.Com
En nefret ettiğim durum ve ****** yoksa zor diyorlar bilmiyorum artık nasibimizde varsa olur diyorum bende. Kimse kimsenin rızkını yemez sonuçta
Neden elendiğiniz belirtilmiyor.Sadece olumsuz değerlendirilmiştir diye mail atiliyor.

Aorn

HavaPersonel.Com
Merhaba, mülakat için arandınız mı acaba ? Yoksa sms mi geldi ? Kardeşim arandı bi pozisyon iletilmiş mülakat tarihi verildi ama ne olucak acaba daha önce genel yetenek ve İngilizceye girmişti zaten şimdi arandıktan sonra gittiğinde sadece kurul mülakatı mı olucak bilen var mı

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba, mülakat için arandınız mı acaba ? Yoksa sms mi geldi ? Kardeşim arandı bi pozisyon iletilmiş mülakat tarihi verildi ama ne olucak acaba daha önce genel yetenek ve İngilizceye girmişti zaten şimdi arandıktan sonra gittiğinde sadece kurul mülakatı mı olucak bilen var mı
Merhaba, kardeşiniz hangi ilana ne zaman başvurmuştur acaba? Ben henüz aranmadım sms ya da mail gelmedi tarafıma.

Aorn

HavaPersonel.Com
İnanın tam bilmiyorum ama ofis görevlisi ilanıydı sanırım ya

brkn1907

HavaPersonel.Com
Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı

admin

Admin
Moderatör
Ben 3 ay önce ofis görevlisine başvurdum bugün aradılar tss den danışma görevlisi olarak mülakata çağırdılar bu pozisyonla ilgili bilgisi olan varmı
Yeni bir konu açın Tss Danışma Görevlisi diye sorunuzu o şekilde sorun umarım cevaplanır

Konuyu okuyanlar;