xRonnie

Üye
24 Şub 2024
103
62
35
Merhaba, Teknik Destek Personeli mülakatına 17 Şubat'da Sınav Merkezi'nde girdim. Sınavın içieriği Genel Yetenek ve İngilizce. Sınav bilgisayar üzerinden test olarak gerçekleşiyor. Şuana kadar bana geri dönüş sağlanmadı. Sizlerde durum nedir?
Durumlarımızı bu konu üzerinden paylaşabiliriz, birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Ekstra olarak, şuanda Teknik Destek Personeli olarak çalışan bir arkadaşımız var ise maaş ve çalışma şartları hakkında bir bilgilendirme yapabilirse seviniriz.

Arkadaşlar süreç kademeli işliyor siz mülalata çağırılsanız bile sınav süreçleri devam edecektir. Ben geçen sene sınav süreciyle toplam mülakatlar dahil 3 aylık bir süreçti. İlan açılalı 1 ay olacak daha yeni yeni sınav mailleri atılıyor. Çok aceleci olmayın sabır işi bu iş.

• Like
Tepkiler: xRonnie ve admin
Arkadaşlar süreç kademeli işliyor siz mülalata çağırılsanız bile sınav süreçleri devam edecektir. Ben geçen sene sınav süreciyle toplam mülakatlar dahil 3 aylık bir süreçti. İlan açılalı 1 ay olacak daha yeni yeni sınav mailleri atılıyor. Çok aceleci olmayın sabır işi bu iş.
Merhaba, şuanda çalışıyor musunuz çalışıyorsanız şartları nelerdir acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.