Bi haber gelmeyince çevreden burdanda sınavlara girenler olunca bekleyen var mı durumu merak ettim, bekleme süreci daha devam edicek gibi duruyor
Evet bir sürü ilan açtılar çok fazla başvuru var mail alacağımızı düşünüyorum sadece sabırlı olmamız gerekiyor.

• Like
Tepkiler: xRonnie
Merhaba, bende ingilizce ve genel yetenek testi sınavından geçtim.Olumlu maili geldi. 04.04.2024 tarihinde insan kaynakları birim mülakatım var.Fakat mailde belgelerin sisteme yüklenmesi ve kişilik envanteri testi tanımlanacagı belirtilmiş.Kişilik envanteri tarafıma tanımlanmadı.Olumlu maili alan arkadaslar test size hemen tanımlandımı yoksa mail geldikden 2 veya 3 gün sonra mı tanımlandı yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor

Merhaba, bende ingilizce ve genel yetenek testi sınavından geçtim.Olumlu maili geldi. 04.04.2024 tarihinde insan kaynakları birim mülakatım var.Fakat mailde belgelerin sisteme yüklenmesi ve kişilik envanteri testi tanımlanacagı belirtilmiş.Kişilik envanteri tarafıma tanımlanmadı.Olumlu maili alan arkadaslar test size hemen tanımlandımı yoksa mail geldikden 2 veya 3 gün sonra mı tanımlandı yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor
Bana olumlu mailden 1 gün sonra tanımlandı yarını bekle. İngilizce ve genel yetenek sınavına nezaman girmiştiniz?

Merhaba, Teknik Destek Personeli mülakatına 17 Şubat'da Sınav Merkezi'nde girdim. Sınavın içieriği Genel Yetenek ve İngilizce. Sınav bilgisayar üzerinden test olarak gerçekleşiyor. Şuana kadar bana geri dönüş sağlanmadı. Sizlerde durum nedir?
Durumlarımızı bu konu üzerinden paylaşabiliriz, birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Ekstra olarak, şuanda Teknik Destek Personeli olarak çalışan bir arkadaşımız var ise maaş ve çalışma şartları hakkında bir bilgilendirme yapabilirse seviniriz.
Acaba şu iş başvurusunu yaptıktan kaç gün sonra mail yolladılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.