başarılar... kumpas-mikrometre kullanmayı öğrenin ölçüm yaptıracaklar.ufak bir teknik resim var onun önden görünüşünü çizdirecekler.matkap ucu seçtirip saç deldiriyorlar sadece tutuşunu bakıyorlar. eğe (törpü) tutuşunada bakıyorlar. sonrasında insan kaynaklarıyla görüşüyorsun.
Teşekkür ederim, teknik resimde önden çizmeyi direkt kalemle göründüğü gibi çizmemizi mi istiyor yoksa pergel vs kullandırtıyorlar mı?

Bu dediklerniz harici başka bir şey yaptırıyorlar mı? Tabikide direkt bilgilendireceğim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Sadece dediklerimi yaptırdılar.Sonrasında İnsan kaynakları ile görüştüm.İnsan kaynaklarıda klasik kendini tanıt diyor öyle sohbet şekilleniyor.Senden ingilizce dökümanlara göre iş yapmanı ve takım halinde çalışmanı bekliyorlar.Bir sorun halinde ne yapacagını anlamaya çalışıyorlar.En sonda önündeki kağıtlardan numaralı cümlelerden 2 tane ingilizce cümleyi türkçeye çeviriyorsun.

Sadece dediklerimi yaptırdılar.Sonrasında İnsan kaynakları ile görüştüm.İnsan kaynaklarıda klasik kendini tanıt diyor öyle sohbet şekilleniyor.Senden ingilizce dökümanlara göre iş yapmanı ve takım halinde çalışmanı bekliyorlar.Bir sorun halinde ne yapacagını anlamaya çalışıyorlar.En sonda önündeki kağıtlardan numaralı cümlelerden 2 tane ingilizce cümleyi türkçeye çeviriyorsun.
Peki siz mülakata ne zaman girdiniz ve nasıl sonuçlandı ? Bide bir sorun daha var giyinişe önem veriyorlar mı? Bazı yazılar okudum takım elbise giyin etkisi olur vs diye neticede takım elbise ile saç delecek halim yok :) normal giyinip gitsem olur diye düşünüyorum

Peki siz mülakata ne zaman girdiniz ve nasıl sonuçlandı ? Bide bir sorun daha var giyinişe önem veriyorlar mı? Bazı yazılar okudum takım elbise giyin etkisi olur vs diye neticede takım elbise ile saç delecek halim yok :) normal giyinip gitsem olur diye düşünüyorum
mülakata geçen sene girmiştim.Mülakattan 1 ay sonra olumlu-olumsuz dönüş yapıldı banada olumsuz dönmüşlerdi.Çoğu kişi gömlek+pantolon şeklinde gidiyordu.

İyi günler bana ve arkadaşıma henüz sınav daveti bile gelmedi, başka sınav daveti bekleyenler var mı acaba

• Like
Tepkiler: xRonnie

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.