Merhaba, teknik destek personeli için başvuru yaptım değerlendirme kısmında tamamlandı yazıyor üzerine tıklıyorum atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır diyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Daha mail bekleyen var mı ?

• Like
Tepkiler: zesdia
Merhaba, teknik destek personeli için başvuru yaptım değerlendirme kısmında tamamlandı yazıyor üzerine tıklıyorum atanmış bir değerlendirme bulunmamaktadır diyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Daha mail bekleyen var mı ?
Bu bir sorun değil senin orası ile şimdilik işin yok zaten

• Like
Tepkiler: Neworld
@admin Merhaba, bi sorum olacaktı. Az önce tarafıma Güvenlik Bilinci Eğitimi atandı. Eğitimi aldıktan hemen sonra sınava girecekmişim. Online sınav olarak geçiyor kendimiz tarayıcı üzerinden eğitimi alıp sınava gireceğiz. Bu sınavdan kalma geçme durumu vs var mı acaba? O kadar süreçden başarıyla çıktım bunda da kalmak istemem açıkcası.

• Like
Tepkiler: admin
bu bölüm için 14 şubatta başvuru yaptım. 25 gün önce hrpeak sisteminden sınav atanmış ve tamamlandı yazıyor lakin henüz bir dönüş olmadı sürecin bu kadar uzaması normal mi
Geri dönüş muhakkak gelir. İlana ilgi çok yoğun olduğundan biraz gecikme olabilir tahminimce. Takipte kalın bence.

@admin Merhaba, bi sorum olacaktı. Az önce tarafıma Güvenlik Bilinci Eğitimi atandı. Eğitimi aldıktan hemen sonra sınava girecekmişim. Online sınav olarak geçiyor kendimiz tarayıcı üzerinden eğitimi alıp sınava gireceğiz. Bu sınavdan kalma geçme durumu vs var mı acaba? O kadar süreçden başarıyla çıktım bunda da kalmak istemem açıkcası.
Bu kalabileceğiniz zor bir sınav olmaz. Sadece eğitim sınavı. Ancak evet bir puan aşağısı alırsanız tekrar eğitim almanız gerekir.

• Like
Tepkiler: xRonnie
Aynen birebir aynıyız suan ben de beklemedeyim

arkadaslar hiç bügun yada dün GY ve Gİ için olumlu mail alan varmı bide değerlendirme kısmında tamamlandı yazdımı mail yoluyorlar çünkü bende daha atanılmış bir değerlendirme olduğu yazıyorda açıklıya bilirmisiniz açaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.