Hayırlı olsun. Kariyerinizde başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Admin :) İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.

Hazır sizi yakalamışken belki bilginiz vardır diye bir soru soracağım. 1-2 sene önce alerjik astım tanısı konulmuştu bana. Acaba bu bir engel midir? Şuanda ilaçları kullanmıyorum astım açısından herhangi bir şeyimde yok.

** Mesleğim Denizcilikti, bu meslektede Gemi Adamı Sağlık Raporu aldırtıyorlardı. Şuanda benden istenilen tetkikler Gemi Adamı Sağlık Raporuyla benzer. Gemi Adamı Sağlık Raporu aldığımda herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Teşekkür ederim Admin :) İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.

Hazır sizi yakalamışken belki bilginiz vardır diye bir soru soracağım. 1-2 sene önce alerjik astım tanısı konulmuştu bana. Acaba bu bir engel midir? Şuanda ilaçları kullanmıyorum astım açısından herhangi bir şeyimde yok.
Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.

• Like
Tepkiler: xRonnie
Hayırlı olsun kardeşim sürecinihep beraber takip ettik, her şey gönlünce olsun. Merak ettiğim bazı şeyler var, şimdi hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz. Çoğumuz hali hazırda zaten çalışıyoruz. Ben maaş skalasını merak ediyorum net söylemene gerek yok ama belli bir aralık paylaşırsan sevinirim. Vardiya düzeni sabah ve akşam mı?

• Like
Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.
1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?

• Like
1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?
Her firma için rapor geçerlilik süreleri değişiyor. Yani teklif alınca firmaya sormalısınız. Kimisi 1 ay kabul ediyor kimi 3 ay..

• Like
Tepkiler: xRonnie ve Sin10

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.