Teşekkür ederim inşallah sizin sonunuzda gönlünüzce olur.Hayırlı olsun. 19.03 tarihinde mülakata girdim.Beklemedeyim.Bayramdan sonra olumlu-olumsuz mail gelir diye düşünüyorum. İş teklifinde neler yazıyor bir kısa özet geçebilirmisiniz.
Hangi birim için teklif verildi acabaTeşekkür ederim inşallah sizin sonunuzda gönlünüzce olur.
Kısaca söz edecek olursam, Hangi bölüm için işe telifi verildiği, maaş, haklarımız, vardiya düzenleri (genel), online evrak süreci, sağlık için istenilen belgeler.
''Komponent Atölyeleri Başkanlığı’nda Teknik Destek Personeli''Hangi birim için teklif verildi acaba
Ben sınav için mail dahi almadımArkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.
Sizlerde durum nelerdir?
21.01.2024 tarihinde Teknik Destek Personeli ilanına başvurdum ve 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına 17 Şubat 2024 için davet maili aldım. Mülakatım iyi geçmişti ve 1 Mart 2024 tarihinde ise Genel Yetenek ve Genel İngilizce Mülakatından olumlu dönüş aldım. Mailde 07.03.2024 tarihinde İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için Sabiha Gökçen Hava Limanına davet edildim. 03.04.2024 tarihinde de İş Teklifi aldım.Ben sınav için mail dahi almadım
Çok teşekkür ederim inşallah her şey gönlünüzce olur kardeşim.Dostum hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun mülakattan kaç gün sonra iş teklifi geldi sizeArkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.
Sizlerde durum nelerdir?
Teşekkür ederim, İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı'ndan 27 gün sonra iş teklifi maili aldım.Hayırlı olsun mülakattan kaç gün sonra iş teklifi geldi size
Teşekkür ederim Admin İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.Hayırlı olsun. Kariyerinizde başarılar dilerim.
Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.Teşekkür ederim Admin İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.
Hazır sizi yakalamışken belki bilginiz vardır diye bir soru soracağım. 1-2 sene önce alerjik astım tanısı konulmuştu bana. Acaba bu bir engel midir? Şuanda ilaçları kullanmıyorum astım açısından herhangi bir şeyimde yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim ilginiz için.Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.
Dostum senin adına çok sevindim yrni hayatında başarılar dilerim.Arkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.
Sizlerde durum nelerdir?
1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.
Her firma için rapor geçerlilik süreleri değişiyor. Yani teklif alınca firmaya sormalısınız. Kimisi 1 ay kabul ediyor kimi 3 ay..1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?
Anladım cevap için çok teşekkür ederim.Her firma için rapor geçerlilik süreleri değişiyor. Yani teklif alınca firmaya sormalısınız. Kimisi 1 ay kabul ediyor kimi 3 ay..