xRonnie

Üye
24 Şub 2024
103
62
35
Arkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.

Sizlerde durum nelerdir?

• Like
Tepkiler: teagm97 ve admin
Hayırlı olsun. 19.03 tarihinde mülakata girdim.Beklemedeyim.Bayramdan sonra olumlu-olumsuz mail gelir diye düşünüyorum. İş teklifinde neler yazıyor bir kısa özet geçebilirmisiniz.

• Like
Tepkiler: xRonnie
Hayırlı olsun. 19.03 tarihinde mülakata girdim.Beklemedeyim.Bayramdan sonra olumlu-olumsuz mail gelir diye düşünüyorum. İş teklifinde neler yazıyor bir kısa özet geçebilirmisiniz.
Teşekkür ederim inşallah sizin sonunuzda gönlünüzce olur.
Kısaca söz edecek olursam, Hangi bölüm için işe telifi verildiği, maaş, haklarımız, vardiya düzenleri (genel), online evrak süreci, sağlık için istenilen belgeler.

Ben sınav için mail dahi almadım
21.01.2024 tarihinde Teknik Destek Personeli ilanına başvurdum ve 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına 17 Şubat 2024 için davet maili aldım. Mülakatım iyi geçmişti ve 1 Mart 2024 tarihinde ise Genel Yetenek ve Genel İngilizce Mülakatından olumlu dönüş aldım. Mailde 07.03.2024 tarihinde İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için Sabiha Gökçen Hava Limanına davet edildim. 03.04.2024 tarihinde de İş Teklifi aldım.

Size yardımcı olmak için başvuru, çağırılma, olumlu-olumsuz sonuç sürelerimi paylaştım umarım içinizi ferahlatmaya yardımcı olur. Umarım her şey gönlünüzce olur. 🤩

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.