THYTEKNİK Teknik Destek Personeli İş Teklifi

xRonnie

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 21.01.2024 tarihinde başvurduğum Teknik Destek Personeli İlanından bugün iş teklifi aldım.

Sizlerde durum nelerdir?

artıkkullanıcıadıyok

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun. 19.03 tarihinde mülakata girdim.Beklemedeyim.Bayramdan sonra olumlu-olumsuz mail gelir diye düşünüyorum. İş teklifinde neler yazıyor bir kısa özet geçebilirmisiniz.

xRonnie

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun. 19.03 tarihinde mülakata girdim.Beklemedeyim.Bayramdan sonra olumlu-olumsuz mail gelir diye düşünüyorum. İş teklifinde neler yazıyor bir kısa özet geçebilirmisiniz.
Teşekkür ederim inşallah sizin sonunuzda gönlünüzce olur.
Kısaca söz edecek olursam, Hangi bölüm için işe telifi verildiği, maaş, haklarımız, vardiya düzenleri (genel), online evrak süreci, sağlık için istenilen belgeler.

xRonnie

HavaPersonel.Com
Ben sınav için mail dahi almadım
21.01.2024 tarihinde Teknik Destek Personeli ilanına başvurdum ve 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavına 17 Şubat 2024 için davet maili aldım. Mülakatım iyi geçmişti ve 1 Mart 2024 tarihinde ise Genel Yetenek ve Genel İngilizce Mülakatından olumlu dönüş aldım. Mailde 07.03.2024 tarihinde İnsan Kaynakları ve Birim Mülakatı için Sabiha Gökçen Hava Limanına davet edildim. 03.04.2024 tarihinde de İş Teklifi aldım.

Size yardımcı olmak için başvuru, çağırılma, olumlu-olumsuz sonuç sürelerimi paylaştım umarım içinizi ferahlatmaya yardımcı olur. Umarım her şey gönlünüzce olur. 🤩

admin

Admin
Moderatör
Hayırlı olsun. Kariyerinizde başarılar dilerim.

xRonnie

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun. Kariyerinizde başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Admin :) İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.

Hazır sizi yakalamışken belki bilginiz vardır diye bir soru soracağım. 1-2 sene önce alerjik astım tanısı konulmuştu bana. Acaba bu bir engel midir? Şuanda ilaçları kullanmıyorum astım açısından herhangi bir şeyimde yok.

** Mesleğim Denizcilikti, bu meslektede Gemi Adamı Sağlık Raporu aldırtıyorlardı. Şuanda benden istenilen tetkikler Gemi Adamı Sağlık Raporuyla benzer. Gemi Adamı Sağlık Raporu aldığımda herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

admin

Admin
Moderatör
Teşekkür ederim Admin :) İnşallah bütün herkesin her şeyi gönlüce olur.

Hazır sizi yakalamışken belki bilginiz vardır diye bir soru soracağım. 1-2 sene önce alerjik astım tanısı konulmuştu bana. Acaba bu bir engel midir? Şuanda ilaçları kullanmıyorum astım açısından herhangi bir şeyimde yok.
Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.

teagm97

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun kardeşim sürecinihep beraber takip ettik, her şey gönlünce olsun. Merak ettiğim bazı şeyler var, şimdi hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz. Çoğumuz hali hazırda zaten çalışıyoruz. Ben maaş skalasını merak ediyorum net söylemene gerek yok ama belli bir aralık paylaşırsan sevinirim. Vardiya düzeni sabah ve akşam mı?

Sin10

HavaPersonel.Com
Muhtemelen sorun olmaz. Siz yine de sorulmadıkça belirtmeyin.
1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?

admin

Admin
Moderatör
1 ay önce hava ve deniz kuvvetleri astsubay uçak bakım için heyet raporu aldım. Thy sınav aşamaları ve mülakat aşamalarına dahil olup teklif alırsam bu raporu kullanabilrmiuim acaba bir bilginiz var mı?
Her firma için rapor geçerlilik süreleri değişiyor. Yani teklif alınca firmaya sormalısınız. Kimisi 1 ay kabul ediyor kimi 3 ay..

Konuyu okuyanlar;