9 Mart'ta sınava girdim sonuç bugün geldi olumsuz diye ben artık THY'nin içerisinde kayırma olduğunu düşünüyorum 3 defa girdim sınava bu sınavdan çok çok emin olmama rağmen olumsuz maili geldi emek veriyoruz sonucumuz ne kaç puan aldık kaç yanlışımiz var kimseye ulaşıp soramiyoruz
Hangi ilandan sınavda olumsuz aldınız? Bende 2 sene önce sınavdan olumsuz alınca sizin gibi düşünüyordum ama a2-b1 arası ingilizce bildikten sonra sınavlardan hep olumlu aldım.Şuana kadar 3 kez mülakat aşamasına geçtim. ikisi olumsuz oldu bu seferkinden umutluyum beklemedeyim :)

• Like
Tepkiler: xRonnie
Daha önceki yüzyüze mülatınızda ne tür sorular sordular cevap yazarmısınız.
Dostum mülakatını sen şekillendiriyorsun. Liseden itibaren kendini tanıtıyorsun.Staj veya İş tecrüben varsa onları anlatırsın onların üstünde dururlar.Ne mezunusunuz ona görede şekillendirebilirler.Uçak Teknolojisi mezunuysan uçuş kumandaları+pfd nd göstergeleri+bakımda kullanılan dökümanları bil.

• Like
Merhaba sınavlar da nelere calısmamız lazım seviyeler nedir ing genel yetenek için ?
Genel yetenekte: Sayısal mantık, sözel mantık, şekil örüntüleri, problem içerisindeki sayılarda yüzde hesaplama, grafiklere göre kar/zarar hesaplama vs. sorular var, ingilizcede A2, çok azda B1 sorular var.
Merhaba, biraz geç gördüm kusuruma bakmayın. @teagm97 arkadaşımız söylemiş zaten, katılıyorum. Bence biraz rahat olmak da önemli. Çok kasmamak lazım. Heycan yapınca bildiğini de unutuyor insanlar. Şimdiden başarılar dilerim. :)

• Like
Tepkiler: teagm97
Daha önceki yüzyüze mülatınızda ne tür sorular sordular cevap yazarmısınız.
Dostum mülakatını sen şekillendiriyorsun. Liseden itibaren kendini tanıtıyorsun.Staj veya İş tecrüben varsa onları anlatırsın onların üstünde dururlar.Ne mezunusunuz ona görede şekillendirebilirler.Uçak Teknolojisi mezunuysan uçuş kumandaları+pfd nd göstergeleri+bakımda kullanılan dökümanları bil.
Katılıyorum, ekstra olarak birkaç tane kendi sorularından soruyorlar.
-Neden sizi işe alalım?
-Kendinizde gördüğünüz en iyi ve en kötü özellikler nelerdir? Açıklayınız.
gibi sorular da soruyorlar.

Merhaba, bende ingilizce ve genel yetenek testi sınavından geçtim.Olumlu maili geldi. 04.04.2024 tarihinde insan kaynakları birim mülakatım var.Fakat mailde belgelerin sisteme yüklenmesi ve kişilik envanteri testi tanımlanacagı belirtilmiş.Kişilik envanteri tarafıma tanımlanmadı.Olumlu maili alan arkadaslar test size hemen tanımlandımı yoksa mail geldikden 2 veya 3 gün sonra mı tanımlandı yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?

• Like
Merhaba, bende ingilizce ve genel yetenek testi sınavından geçtim.Olumlu maili geldi. 04.04.2024 tarihinde insan kaynakları birim mülakatım var.Fakat mailde belgelerin sisteme yüklenmesi ve kişilik envanteri testi tanımlanacagı belirtilmiş.Kişilik envanteri tarafıma tanımlanmadı.Olumlu maili alan arkadaslar test size hemen tanımlandımı yoksa mail geldikden 2 veya 3 gün sonra mı tanımlandı yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?
Bana mülakata gitmeden birkaç gün önce tanımlanmıştı.

• Like
Mülakat gününün bir gün öncesine kadar o testi senden yapmanı istiyorlar. Zaten gelen mailde görebilirsin. Bende de mülakat gününün 2-3 gün öncesinde tanımladılar.

Mülakat 04.04.2024 tarihinde fakat kişilik envanterini 02.04.2024 tarihine kadar tamamlanması gerektiği yazıyor. Yani yarın son gün umarım gelir :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.